fbpx
Cum va fi jocul Stapanul Inelelor dezvoltat de Amazon

Cum va fi jocul Stapanul Inelelor dezvoltat de Amazon

Anul trecut, s-a anuntat ca cea mai recenta incursiune a Pamantului de Mijloc in lumea jocurilor va fi un nou joc MMO Stapanul Inelelor de la dezvoltatorul chinez Leyou Technologies, cu incadrarea temporala stabilita cu mult timp inainte de evenimentele din cartile lui Tolkien.

Suna similar cu un alt proiect Stapanul Inelelor, cum ar fi serialul creat de compania Amazon? Pai Amazon zice nu au legatura intre ele. Amazon a anuntat in mod oficial ca divizia sa Game Studios a intrat intr-un parteneriat cu Athlon Games pentru noul MMO.

CITESTE SI:  Care este cel mai bun asistent virtual din acest moment

Admiratorii Stapanul Inelelor vor fi interesati sa afle ca un nou joc MMO (massively multiplayer online) este dezvoltat pe baza francizei emblematice.

Amazon Game Studios a confirmat ca dezvolta acest joc de tip MMO in colaborare cu Leyou. Acesta va fi un joc gratuit de jucat si care va fi disponibil pentru console si pentru PC.

Athlon Games detinut de Leyou a anuntat acest joc anul trecut, dar a spus la acea vreme ca lucrul era in desfasurare cu un dezvoltator partener, dezvoltator care atunci nu a fost dezvaluit.

CITESTE SI:  Cum e jocul Dr. Mario World al Nintendo care se va lansa pentru iOS si Android

Acum s-a dezvaluit ca dezvoltatorul partener pentru acest MMO este Amazon Game Studios. Conform anuntului anterior, MMO-ul Stapanul Inelelor va avea o incadrare temporala inainte de evenimentele din trilogia de filme Stapanul Inelelor.

Se vor putea explora terenuri, oameni si creaturi care nu au mai fost niciodata vazute de admiratorii universului lui Tolkien. Toate astea par sa semene foarte mult cu noul serial Stapanul Inelelor la care Amazon a lucrat.

CITESTE SI:  Alexa le-a permis altora sa te asculte din cauza unui defect

Serialul este de asemenea stabilit ca timp cu mult inainte de incadrarea temporala din trilogie de filme. Amazon indica faptul ca atat serialul cat si jocul sunt dezvoltate separat si ca nu exista nicio legatura intre ele. Dar nu a spus cand va sosi acest MMO.

Sursa imagine: Flickr.com