fbpx

De ce Microsoft tot nu e incantata, desi Apple permite serviciile de streaming de jocuri pe App Store

De ce Microsoft tot nu e incantata, desi Apple permite serviciile de streaming de jocuri pe App Store

Conform unui anunt oficial, compania Apple din Statele Unite permite in sfarsit serviciile de streaming de jocuri pe App Store. Cu toate acestea, exista un lucru de care compania americana Microsoft nu e prea incantata. Microsoft a oferit o declaratie in aceasta privinta.

Compania Apple din Statele Unite a anuntat recent unele modificari pe care le va face pentru App Store. Aceste modificari ale Apple ar permite practic servicii de streaming de jocuri pe App Store, ceea ce pare un lucru bun, dar exista un schepsis care ar putea ingreuna lucrurile pentru dezvoltatori precum Microsoft.

CITESTE SI:  Tara in care sursele regenerabile de energie au depasit carbunele pentru prima data

In ciuda faptului ca pare un lucru bun, compania Microsoft din Statele Unite nu pare sa fie prea incantata de modificarile aduse de Apple pentru serviciile de streaming de pe App Store. Intr-o declaratie oferita pentru The Verge, un purtator de cuvant al Microsoft a fost citat spunand: “Aceasta ramane totusi o experienta negativa pentru clienti. Gamerii vor sa ajunga direct la un joc din catalogul lor organizat intr-o singura aplicatie, la fel ca in cazul filmelor sau melodiilor, si sa nu fie obligati sa descarce 100 de aplicatii pentru a juca jocuri individuale din cloud. Ne-am angajat sa punem gamerii in centrul actiunilor noastre si sa oferim o experienta extraordinara”. Pentru cei care nu s-au tinut la curent, practic noile reguli indica faptul ca, desi serviciile de streaming de gaming vor fi permise, toate jocurile vor trebui sa fie listate individual in magazinul de aplicatii App Store al Apple.

CITESTE SI:  Cum e avionul electric al NASA
CITESTE SI:  De ce Apple lucreaza la sateliti, spun surse

Ideea este ca acest lucru ar permite companiei Apple sa analizeze aceste jocuri pentru a se asigura ca indeplinesc regulile Apple. Cu toate acestea, dupa cum va puteti imagina, acest lucru poate fi dificil, deoarece ar insemna ca dezvoltatorii, cum ar fi Microsoft, vor trebui sa-si trimita toate jocurile (din serviciile de streaming) in App Store pentru a fi analizate. Ce parere ai despre asta?