fbpx

Cum sunt pedepsiti jucatorii care folosesc limbaj toxic in Rainbow Six Siege

Cum sunt pedepsiti jucatorii care folosesc limbaj toxic in Rainbow Six Siege

Limbajul toxic in jocul Rainbow Six Siege vine acum cu consecinte automate. De ceva timp, zeci de jucatori au spus ca au fost pedepsiti dupa ce au folosit comentarii rasiste in chatul text. Compania Ubisoft a confirmat pentru publicatia PC Gamer prin e-mail ca un nou sistem de blocare a fost implementat in jocul Rainbow Six Siege.

Un nou sistem a fost, se pare, pus in aplicare in Rainbow Six Siege de catre Ubisoft, sistem care va bloca automat jucatorii care folosesc limbaj toxic in joc.

CITESTE SI:  La ce acord ajunge a ajuns Blu cu FTC

Potrivit stirilor, zeci de jucatori au fost blocati automat instantaneu dupa ce au folosit comentarii rasiste in chatul de tip text din Rainbow Six Siege. Ubisoft a confirmat intre timp ca un nou sistem de blocare automata a fost intr-adevar implementat in Rainbow Six Siege pentru limbajul toxic.

Ubisoft a confirmat pentru PC Gamer ca acest nou sistem va bloca automat jucatorii care folosesc limbaj toxic in Rainbow Six Siege. Blocarea automata dureaza initial 27 de minute in prima instanta, iar in acest timp gamerii nu pot juca jocul in niciun fel, nici macar jocurile personalizate.

CITESTE SI:  Ce anume indica faptul ca Huawei va lansa un TV smart

Durata este marita la doua ore la a doua abatere, iar la a treia abatere risti sa fii blocat permanent. O investigatie oficiala este efectuata dupa a treia abatere, ceea ce ar putea duce la o blocare permanenta a contului, potrivit Codului de Conduita al jocului.

CITESTE SI:  Ce pret redus are smartphone-ul de jocuri ASUS ROG Phone 2

Ubisoft a dezvaluit practic pe un blog mai devreme in acest an, in aprilie, ca echipa sa creeaza un sistem automat care va cenzura chatul text in Rainbow Six Siege, pe baza unei liste de filtre de chat.

“De asemenea, vom urmari de cate ori jucatorii declanseaza acest filtru si vom lua masuri, dupa cum este necesar, pentru jucatorii care au intentionat un impact negativ asupra experientei de joc a celorlalti jucatori”, a declarat compania.