fbpx

Cum explica NVIDIA faptul ca Bethesda isi scoate jocurile de pe GeForce Now

Cum explica NVIDIA faptul ca Bethesda isi scoate jocurile de pe GeForce Now

Majoritatea jocurilor Bethesda nu vor mai fi parte din serviciul de streaming GeForce Now al NVIDIA. Intr-o postare pe forumul NVIDIA, un membru al personalului a anuntat ca serviciul de streaming a inceput deja sa elimine continutul Bethesda Softworkds din biblioteca sa.

Printre acele jocuri ale Bethesda se numara unele importante precum Skyrim si The Elder Scrolls 5. Singurul joc Bethesda care ramane pe serviciul de streaming este unul Wolfstein.

Intr-o postare recenta pe blogul NVIDIA, directorul general al GeForce Now, Phil Eisler, a spus: “Pe masura ce ne apropiem de un serviciu cu plata, unii editori ar putea alege sa elimine jocurile inainte de incheierea perioadei de incercare gratuita. In cele din urma, ei pastreaza controlul asupra continutului lor si decid daca jocul pe care il cumperi include streaming pe GeForce Now. Intre timp, alti editori isi vor aduce jocurile inapoi pe masura ce realizeaza cat de pretioasa e platforma GeForce Now. Pe masura ce perioada de tranzitie se incheie, eliminarile de jocuri ar trebui sa se reduca, iar unele noi vor fi adaugate pe serviciul GeForce Now in fiecare saptamana”.

CITESTE SI:  Ce reclame invadeaza platforma Byte de clipuri video
CITESTE SI:  Ce pret redus are smartphone-ul de jocuri ASUS ROG Phone 2

In urma cu doar cateva zile, serviciul de streaming al companiei NVIDIA a pierdut si continut de la Activision Blizzard din cauza a aceea ce NVIDIA numeste o “neintelegere”. Se pare ca dezvoltatorul dorea un acord comercial cu NVIDIA, iar acum spera sa repare relatia si sa-si ofere continutul din nou.

NVIDIA nu a explicat de ce continutul de gaming al Bethesda va fi eliminat de pe GeForce Now. Dar daca absenta acestui continut Bethesda nu te deranjeaza, atunci te poti inscrie pentru un cont gratuit sau unul cu plata, avand in vedere ca serviciul de streaming a iesit din stadiul beta pe la inceputul lunii februarie. Contul cu plata, denumit abonament Founders, are un pret de 5 dolari pe luna pentru un an, iar primele trei luni sunt gratuite.