fbpx
Cum e jocul KFC gen anime cu Colonelul Sanders

Cum e jocul KFC gen anime cu Colonelul Sanders

KFC – da, lantul de restaurante fast food – lucreaza la un joc video gen anime. Acesta este dezvoltat de dezvoltatorul Psyop si a aparut pe magazinul online Steam acum ceva vreme (cu mentiunea ca va sosi in curand).

Un reprezentant al companiei americane KFC a declarat pentru publicatia Polygon ca jocul gen anime al sau va fi disponibil in mod gratuit pe magazinul Steam pe data de 24 septembrie.

“De la aceiasi oameni care v-au adus alimentele fast food, vine primul joc simulator de dating din lume cu Colonelul Sanders”, se arata in descriere. In simulatorul celor de la KFC este vorba despre castigarea prieteniei colonelului, dar si despre arta gastronomiei.

CITESTE SI:  Proprietarii de Nintendo Switch raporteaza ca sistemul ia capturi de ecran de unul singur

Cand te gandesti la KFC, exista mari sanse ca te gandesti la mascota Colonelul Sanders. Acest personaj a fost intotdeauna infatisat ca un gentleman sudic.

Te-ai intrebat vreodata cum ar arata Colonelul Sanders daca ar fi fost mai tanar si un personaj anime? Probabil nimeni nu s-a gandit inainte la asta, dar se pare ca KFC incearca sa-si modifice mascota printr-un joc oficial de dating Colonelul Sanders.

CITESTE SI:  De ce Zoom a anulat webinarul acestei palestinience

Jocul de la KFC a fost reperat pe Steam, iar compania a confirmat ca e real. Jocul anime este dezvoltat de dezvoltatorul Psyop si, conform descrierii, “Acesta te urmareste pe tine, un student culinar promitator, in timp ce incerci sa-ti dai intalnire cu colegul de curs, Colonelul Sanders. Pe parcursul calatoriei, te vei confrunta cu decizii importante care iti vor afecta sansele de prietenie. Fii atent! Alegerile tale au consecinte reale, personajele animate reactionand in consecinta”.

CITESTE SI:  Ce companie de smartphone-uri e acuzata ca strica incarcatoarele

Nu e clar daca lansarea acestui joc anime cu Colonelul Sanders de la KFC are vreo utilitate prea mare, dar daca nu te-ar deranja sa-l incerci, afla ca va fi disponibil in mod gratuit pe Steam pe data de 24 septembrie.

Sursa imagine: Flickr.com