fbpx

Cum a surprins jocul Fortnite milioane de jucatori

Cum a surprins jocul Fortnite milioane de jucatori

Jocul video de succes Fortnite al companiei Epic Games din Statele Unite nu a mai fost disponibil ceva vreme, dar nu din motivele la care te-ai putea astepta tu sau alti jucatori.

Duminica trecuta, Fortnite de la dezvoltatorul Epic Games a devenit indisponibil dupa ce totul a fost aspirat intr-un gol din cer ca parte a unui eveniment denumit “The End” care a incheiat sezonul 10 al cunoscutului joc video.

Poate cel mai interesant lucru cu privire la eveniment: nu a fost clar exact cand jocul video va fi disponibil din nou pentru jucatori.

CITESTE SI:  De ce iPhone 11 s-a vandut cel mai bine dintre toate smartphone-urile Apple

Evenimentele jocului Fortnite sunt destul de interesante pentru urmarit si jucat. Chiar si contorul de urmaritori de pe Twitch creste foarte mult in timpul unui eveniment Fortnite.

Cu toate acestea, sfarsitul sezonului 10 (sau capitolul 1) a fost martor la un eveniment surprinzator supranumit “Sfarsitul”. Pentru inceput, unii jucatori au crezut ca acesta va fi sfarsitul Fortnite, dar asta a fost doar o parte a anuntului pentru sezonul urmator.

CITESTE SI:  Donald Trump - alegerea corecta la alegerile prezidentiale americane din 2020

Cand evenimentul a inceput, o racheta a fost lansata spre cer si toti jucatorii au ramas masca. In urmatoarele minute, mai multe rachete au inceput sa decoleze de pe toata harta.

De asemenea, puteau fi observate fisuri (un fel de goluri) in atmosfera. Cu atat de multe lucruri care se intamplau, harta jocului a inceput sa fie aspirata intr-un singur gol si tot ceea ce puteau vedea jucatorii era o gaura neagra.

CITESTE SI:  Pokemon GO aduce se pare venituri de 10 milioane de dolari pe zi

Cu toate acestea, nimeni nu stie cand va incepe noul sezon. Contul de Twitter al jocului Fortnite, stream-ul oficial de pe Twitch si alte canale oficiale de pe retelele sociale s-au intunecat brusc.

Se poate presupune ca dezvoltatorul jocului Fortnite incearca sa castige timp pentru intretinerea serverului pentru a lansa un nou update pentru sezonul 11. Nu a fost oferit imediat un anunt oficial cu privire la data lansarii sezonului 11 pentru jucatori.