fbpx

Cum a aratat directorul Xbox camaraderie fata de Sony

Cum a aratat directorul Xbox camaraderie fata de Sony

O concurenta sanatoasa nu este buna numai pentru consumatori. E buna si pentru evenimentele din industrie. Iar directorul consolei de jocuri Xbox, Phil Spencer, a aratat ceva camaraderie pentru Sony si a oferit ceva ganduri bune pentru compania japoneza care produce consola de jocuri PlayStation.

Intr-un interviu pentru Giant Bomb, directorul Xbox a fost citat spunand ca si-ar dori ca Sony sa fie prezenta la E3 2019 si ca evenimentul nu e la fel fara aceasta companie.

Nu este niciun secret ca, in ceea ce priveste consolele de jocuri, companiile Microsoft si Sony sunt rivale (Xbox VS PlayStation). De ani de zile, ambele companii s-au bucurat de o rivalitate sanatoasa.

CITESTE SI:  Cum sunt posetele Louis Vuitton echipate cu ecrane flexibile

In acest an, directorul Xbox, Phil Spencer, a aratat ceva camaraderie celor de la compania japoneza care are consola de jocuri Play Station. Vorbind intr-un interviu pentru Giant Bomb, directorul Phil Spencer al Xbox a fost citat spunand: “Mi-as dori ca Sony sa fie aici. E3 nu este la fel de bun atunci cand Sony nu e aici”.

CITESTE SI:  Sega lanseaza consola retro Mega Drive

Pentru cei care nu stiu, Sony nu a fost prezenta la E3 2019. Compania a confirmat in 2018 ca nu va aparea la evenimentul E3 2019 din acest an.

Compania japoneza a spus atunci: “Pe masura ce industria evolueaza, Sony Interactive Entertainment continua sa caute oportunitati inventive de a captiva comunitatea. Fanii PlayStation inseamna totul pentru noi si intotdeauna vrem sa inovam, sa gandim diferit si sa experimentam noi modalitati de a incanta jucatorii. Drept rezultat, am decis sa nu participam la E3 in 2019. Noi exploram modalitati noi pentru a captiva comunitatea in 2019 si abia asteptam sa ne impartasim planurile cu voi”.

CITESTE SI:  Sony este deschisa sa produca un PlayStation 4 de inalta performanta

Aceasta nu e prima data cand ambele companii si-au aratat sprijinul si camaraderia reciproca. Asta in ciuda rivalitatii evidente pe piata. E de fapt destul de distractiv si binevenit sa vedem o industrie extrem de competitiva de console de jocuri.