fbpx
Cum a aparut o cladire de 212 etaje in Flight Simulator

Cum a aparut o cladire de 212 etaje in Flight Simulator

Cel mai recent joc Flight Simulator al Microsoft e unul care vine pe 10 DVD-uri si iti permite sa explorezi lumea aproape in intregime. Se pare ca aceasta scara enorma se extinde si la alte aspecte ale jocului. Utilizatorii jocului Flight Simulator al Microsoft au descoperit un reper neobisnuit: o cladire de 212 etaje intr-o suburbie din Melbourne, Australia.

Dupa ceva documentare, comunitatea acestui joc a descoperit de ce a aparut acea cladire de 212 etaje in Flight Simulator. Cand dezvoltatorul Asobo Studio a construit replica detaliata a globului pamantesc, acest dezvoltator a obtinut date de la OpenStreetMap, o harta gratuita a lumii la care oricine poate contribui.

CITESTE SI:  Ce smartphone ar putea detecta daca ai avut un accident auto

Cu aproximativ un an in urma, un utilizator OpenStreetMap pe nume “nathanwright120” a adaugat o eticheta care indica faptul ca aceasta cladire din Melbourne are 212 etaje in loc de doua etaje.

Avand in vedere celelalte contributii ale acestui utilizator, se pare ca in ultimul caz a fost vorba doar despre o eroare de scriere, nu despre ceva intentionat.

CITESTE SI:  Cum va ajunge Google Chrome sa nu mai consume RAM excesiv pe Windows 10

Ulterior, eroarea a fost corectata de un alt utilizator OpenStreetMap, dar nu inainte de a-si croi drum in jocul Flight Simulator al Microsoft. Cei de la Engadget au contactat compania Microsoft din Statele Unite pentru a vedea daca compania din Statele Unite intentioneaza sa elimine cladirea de 212 etaje din Flight Simulator, dar nu a fost oferit un raspuns imediat.

CITESTE SI:  Samsung ofera o demonstratie a primului prototip de tableta 5G cu Verizon si KT

Avand in vedere dedicarea acestui simulator de zbor de a fi cat mai aproape de realitate, exista sanse ca eroarea va fi corectata pana la urma de compania americana Microsoft.

Asadar, daca detii o copie a Flight Simulator de la Microsoft, alege avionul preferat si viziteaza acea cladire de 212 etaje inainte de a disparea. Ce parere ai despre aceasta eroare din acest joc al companiei Microsoft din Statele Unite?