fbpx

Cel mai scump joc vandut vreodata

Cel mai scump joc vandut vreodata

Un anumit joc s-a vandut vineri la o licitatie la un pret de 156.000 de dolari, acesta devenind cel mai scump joc vandut vreodata in istorie. Nu este vorba despre unul modern si care a aparut recent.

Acesta detine acum titlul de cel mai scump joc vandut vreodata, dupa ce o copie nedesfacuta din 1990 s-a vandut la un pret de 156.000 de dolari la o licitatie de vineri.

Licitatia pentru Super Mario Bros. 3 a inceput de la 62.500 de dolari si au fost implicati 20 de ofertanti in acea licitatie. Acest joculet pentru NES s-a vandut mai scump decat posesorul recordului anterior, Super Mario Bros., care s-a vandut la un pret de 114.000 de dolari in iulie.

CITESTE SI:  Telefoanele Samsung si Huawei de calitate la preturi bune

Potrivit Heritage Auctions care a vandut a Super Mario Bros. 3, pretul record s-a redus la cativa factori. Primul a fost designul relativ rar al cutiei care continea cuvantul “Bros.” formatat catre partea stanga.

CITESTE SI:  De ce pretul monedei virtuale Bitcoin a scazut si mai mult

Versiunile ulterioare au acel cuvant plasat spre centru-dreapta. Cu toate acestea, acest design mai rar nu e singurul factor al acelui pret record, deoarece una dintre aceste variante s-a vandut in iulie la un pret de doar 38.400 de dolari la o licitatie.

Restul sumei pare a fi pentru starea in care a fost vanduta cutia cu jocul. Acel joc a avut o evaluare Wata 9,2 A+ pentru stare, evaluandu-se atat calitatea cutiei, cat si calitatea etanseitatii.

CITESTE SI:  Epic Games respinge aceste afirmatii ale Apple

Versiunea anterioara, intre timp, avea o evaluare mai redusa: Wata 9,0 A. Pe langa Super Mario Bros. 3, o copie a unui joc Pokemon a devenit cel mai scump joc Pokemon vandut.

S-a vandut la un pret de 84.000 de dolari la licitatia de vineri. Heritage Auction nu a dezvaluit daca a existat ceva unic la aceasta versiune, dar se pare ca s-a vandut intr-o stare remarcabila, cu un rating Wata 9,8 A++.

Facebook