fbpx

Ce serviciu tert va integra Sony in PlayStation Network

Ce serviciu tert va integra Sony in PlayStation Network

O noua stire releva faptul ca compania Sony din Japonia va integra un anumit serviciu tert in PlayStation Network. Respectiva stire indica faptul ca aceasta implementare va avea loc pe la inceputul anului viitor. Serviciul va duce la noi modalitati de comunicare pentru gamerii de console de jocuri Sony.

Utilizatorii PlayStation Network vor putea in curand sa comunice intr-un alt mod. Compania Sony din Japonia a anuntat recent ca a colaborat cu Discord si ca va integra serviciul in PlayStation Network la inceputul anului viitor.

CITESTE SI:  Sony anunta camera digitala A99 II

“Obiectivul nostru este sa aducem experientele Discord si PlayStation Network impreuna pe console si pe mobil incepand cu anul viitor, permitand grupurilor si comunitatilor sa-si petreaca timpul impreuna si sa comunice in timp ce joaca jocuri impreuna”, a declarat CEO-ul si presedintele Jim Ryan din cadrul companiei Sony din Japonia.

Nu e clar cum va fi aceasta integrare. Probabil va exista un fel de interfata de chat Discord care iti va permite sa interactionezi cu altii pe Sony PlayStation Network prin voce si text, desi nu e clar daca va fi o aplicatie completa sau o implementare mai limitata.

CITESTE SI:  Serviciul de streaming Disney+ nu va mai oferi asta

Pe langa asta, Sony Interactive Entertainment a facut o investitie minoritara in Discord. Serviciul Discord – care a fost popularizat de gameri – are peste 140 de milioane de utilizatori in acest moment.

Acest serviciu putea fi cumparat de compania Microsoft din Statele Unite mai devreme in acest an pentru cel putin 10 miliarde de dolari, dar se pare ca discutiile dintre serviciul Discord si compania Microsoft nu au evoluat.

CITESTE SI:  De ce smartphone-ul Surface Duo ar putea fi dezamagitor

Ce parere ai despre noua stire? Ce crezi despre faptul ca compania Sony din Japonia va implementa serviciul Discord in PlayStation Network? Crezi ca majoritatea gamerilor vor considera acest lucru util?