fbpx

Ce rezolutie ar putea avea consola de jocuri Nintendo Switch Pro

Ce rezolutie ar putea avea consola de jocuri Nintendo Switch Pro

Conform unei stiri de Bloomberg, s-au dezvaluit anumite detalii interesante despre consola de jocuri Switch Pro care ar putea fi lansata de compania Nintendo din Japonia in viitor. Acele detalii sunt legate de rezolutia acelui dispozitiv de gaming si de dimensiunea ecranului sau.

Desi compania Nintendo din Japonia a infirmat intentia de a lansa o consola de jocuri Switch actualizata, ar avea logica sa intentioneze sa o lanseze.

La urma urmei, exista noi participanti pe piata, cum ar fi PS5 si Xbox Series X/S, asa ca ar fi indicat ca compania din Japonia sa-si mentina cota de piata prin lansarea unei console de jocuri actualizate, cum ar fi Switch Pro.

CITESTE SI:  Cum arata consola de jocuri Nintendo Switch cu Android Q

Nu e clar cand se va intampla asta, dar, potrivit unei stiri de Bloomberg, au fost dezvaluite anumite detalii despre viitorul Nintendo Switch Pro.

Potrivit stirii, una dintre caracteristicile lui Switch Pro este abilitatea de a suporta jocuri la rezolutie 4K, ceva ce le lipseste consolelor actuale  ale Nintendo la care limita maxima e rezolutia Full HD, iar asta numai atunci cand sunt andocate si conectate la TV.

CITESTE SI:  Ce-a schimbat Bethesda pentru ca jocurile Doom relansate sa poata fi jucate mai usor

De asemenea, stirea sustine ca compania Nintendo din Japonia va creste dimensiunea ecranului de la 6,2 inci, cea actuala, pana la 7 inci. In plus, ecranul lui Switch Pro va fi OLED.

Cu toate acestea, dupa cum s-a subliniat, compania Nintendo din Japonia a mentionat anterior ca nu va lansa prea curand o noua consola de jocuri, asa ca e posibil ca informatiile de la sursele Bloomberg nu sunt corecte.

CITESTE SI:  VIDEO: Sony ne arata cat de rapida e consola de jocuri PS5. E fulger

Ce parere ai despre aceasta stire de la Bloomberg? Crezi ca e corecta si ca compania Nintendo din Japonia va lansa o consola de jocuri Switch Pro cu rezolutie 4K si ecran OLED de 7 inci? Si la ce pret crezi ca se va vinde acea consola? Va fi mai ieftina sau mai scumpa?