fbpx

Ce preturi au noile controlere Xbox ale Microsoft

Ce preturi au noile controlere Xbox ale Microsoft

Compania Microsoft din Statele Unite se pregateste sa lanseze comercial doua noi controlere foarte interesante pentru consolele sale de jocuri Xbox.

Cele doua controlere au fiecare cate o nuanta diferita. Unul are o nuanta Arctic Camo, iar celalalt are nuanta Phantom Magenta. Microsoft a dezvaluit si preturile pentru cele doua noi modele.

Lansarea viitoarei console de jocuri Xbox Series X a companiei Microsoft din Statele Unite probabil ca nu e prea departe. Dar, daca detii un Xbox One si ti-ar placea niste controlere noi, vei fi incantat sa afli ca Microsoft a anuntat doua noi controlere pentru acea consola de jocuri, iar cele doua vin in nuantele Arctic Camo si Phantom Mangenta.

CITESTE SI:  Cortana va ajunge pe iOS si Android, dar fara unele functii

In ceea ce priveste cel in Phantom Magenta, Microsoft spune: “Designul este unul SF si influentat de tipul de estetica gasit in ‘Ex-Machina’ si ‘Ghost in Shell’ si amestecat cu o tenta de mister pentru a crea designuri total unice”.

CITESTE SI:  Recordul stabilit de filmul Sonic the Hedgehog

Cat despre designul Arctic Camo, compania Microsoft din Statele Unite zice: “Prin folosirea unui material transparent inghetat, controlerul se camufleaza. Textura diamantata de pe declansatoarele sale contribuie la mentinerea unui nivel de precizie tehnica suplimentar”.

Modelul Phantom Magenta va fi lansat mai tarziu in aceasta luna la un pret de 69,99 dolari, in timp ce modelul Arctic Camo va fi lansat abia in luna mai si e posibil ca va avea un pret de 49,99 dolari.

CITESTE SI:  Care companie ar putea fi prima care va lansa un smartphone 5G cu Snapdragon 855

Daca nu doresti sa cumperi un nou controler pentru consola de jocuri Xbox One veche, avand in vedere ca cea Xbox Series X mai noua se apropie la orizont, nu te ingrijora.

Asta pentru ca compania Microsoft din Statele Unite a declarat anterior ca controlerele Xbox One vor fi compatibile cu consolele de jocuri Xbox Series X mai noi. Asa ca nu e ca si cum ti-ai irosi banii.

Facebook