fbpx

Ce premiu are reality show-ul The Sims al EA

Ce premiu are reality show-ul The Sims al EA

Compania EA din Statele Unite are un joc care se numeste The Sims si in care poti trai o viata alternativa. EA s-a gandit sa produca un reality show cu 12 gameri care joaca acest joc, iar gamerul castigator va castiga un premiu.

Majoritatea gamerilor cunosc jocul The Sims al companiei de gaming EA din Statele Unite. Dar, pentru cei care nu-l cunosc, acesta este un joc in care poti crea si controla personaje intr-o lume virtuala, traind viata pe care ti-ai dorit-o. Este distractiv, dar cam atat.

CITESTE SI:  Care e primul joc al EA cu gaming cross-platform

Insa, din diverse motive, se pare ca compania EA din Statele Unite a decis ca ar fi o idee buna sa lanseze un reality show The Sims. Denumit Spark, acesta va fi un reality show in care gamerii pot crea personaje, lumi si povesti in joc, in speranta de a castiga la final un premiu de 100.000 de dolari.

Potrivit EA: “Timp de zeci de ani, diversi povestitori spun milioane de povesti in The Sims. Competitia e in desfasurare, 12 jucatori The Sims asumandu-si provocari de creativitate cronometrate pentru a construi personaje, lumi si povesti pentru a impresiona juratii si pentru a castiga premiul de 100.000 de dolari”.

CITESTE SI:  De ce Sony nu mai ofera servicii de reparatii pentru consola PS2

Suna ca o premisa interesanta, desi ramane de vazut cat de distractiv va fi reality show-ul EA. De asemenea, acest lucru pare sa sublinieze interesul in crestere al publicului pentru a urmari gameri care joaca jocuri video.

CITESTE SI:  De ce Walmart nu mai afiseaza jocuri video violente in magazinele sale

Asa ca, cui i-a placut pana acum sa urmareasca gameri care joaca jocuri video, va gasi ceva interes pentru acest reality show. Primul episod va avea premiera pe 17 iulie in Statele Unite pe TBS si va fi disponibil si prin intermediul BuzzFeed Multiplayer pe 20 iulie. Ce parere ai despre asta? Acest reality show EA cu gameri care joaca The Sims va avea priza la public?