fbpx
Ce personaje DLC noi va include jocul Mortal Kombat 11 si cand vor fi lansate acestea

Ce personaje DLC noi va include jocul Mortal Kombat 11 si cand vor fi lansate

Restul de personaje DLC noi ale jocului Mortal Kombat 11 au fost dezvaluite. Unele au fost deja lansate, restul vor fi lansate in urmatoarele luni, dar nu simultan.

Un clip video YouTube a prezentat restul personajelor noi. Multe dintre acestea se potrivesc cu o informatie spion care a fost dezvaluita acum ceva vreme.

Personajul Shang Tsung a fost deja lansat, iar acum stim cand vor aparea restul. De exemplu, Terminator va fi lansat in joc pe data de 8 octombrie a acestui an, iar Sindel si Spawn vor aparea ulterior.

CITESTE SI:  De ce compania din spatele aplicatiei TikTok a fost amendata

Franciza de jocuri Mortal Kombat e una interesanta. Lasand la o parte luptele, de-a lungul anilor, dezvoltatorul a reusit sa creeze niste acorduri destul de grozave, reusind sa aduca personaje emblematice si de film in universul francizei, iar jocul Mortal Kombat 11 nu este o exceptie.

Compania dezvoltatoare a dezvaluit recent Kombat Pack, iar acesta pare sa includa Spawn, Terminator si Joker, printre altii. Asta pe langa Shang Tsung si Sindel.

CITESTE SI:  Clipul muzical Despacito de pe YouTube a fost defaimat in urma unui hack

Trebuie sa spunem ca adaugarea Terminator si Joker este o surpriza placuta pentru multi gameri. Intr-un fel este si o coincidenta, deoarece jocul avea anterior Predator drept unul dintre noile personaje DLC, iar actorul Arnold Schwarzenegger a fost intr-unul dintre filmele Predator, asa ca faptul ca Terminator apare in Mortal Kombat 11 este o coincidenta fericita.

CITESTE SI:  O companie de procesoare grafice aruncata la cos de Apple se scoate la vanzare

Personajele noi nu vor fi lansate simultan. Pana acum, Shang Tsung a fost deja lansat pentru jocul Mortal Kombat 11, dar se asteapta ca Terminator va sosi pe data de 8 octombrie a acestui an, Sindel pe 26 noiembrie, iar Joker pe data de 28 ianuarie 2020. Spawn (care a fost deja confirmat) va ajunge pe data de 17 martie 2020.

Sursa imagine: Flickr.com