fbpx
De ce viitoarea tableta iPad Air poate fi o surpriza placuta

De ce viitoarea tableta iPad Air poate fi o surpriza placuta

O noua stire releva faptul ca compania Apple din Statele Unite va lansa o noua tableta iPad Air, iar un aspect al acestei tablete, daca se adevereste, va fi o surpriza placuta pentru unii clienti ai companiei din Statele Unite. Iar acest lucru ar spori vanzarile acelei tablete.

Produsele companiei Apple din Statele Unite s-au scumpit de-a lungul anilor cu fiecare lansare, sau au ramas la fel. Cu toate acestea, exista anumite vesti bune, deoarece, conform unei stiri de DigiTimes, se pare ca compania Apple din Statele Unite ar putea folosi modelul pe care bazeaza iPhone SE, pentru o viitoare iPad Air.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce pret are sabia fizica a lui Genji din Overwatch

Potrivit publicatiei DigiTimes: “Perspectivele de vanzare pentru noile dispozitive iPad Air sunt luminoase, deoarece noua gama – care vine cu procesoare performante – va fi disponibila la preturi mai accesibile, indica sursele”.

Nu este clar ce pret va avea acea tableta, dar acum cea mai ieftina tableta Apple pe care o poti cumpara are un pret de pornire de 329 de dolari.

CITESTE SI:  Primul SSD de 6TB va fi disponibil in curand

Cat despre iPad Air, modelul de baza de 64GB are un pret de pornire de 399 de dolari, asa ca nu e clar daca noul model mai accesibil la pret va fi mai ieftin decat actualul iPad Air, sau daca va fi cea mai ieftina tableta Apple dintre toate modelele.

Cu toate acestea, oricum ar fi, se pare ca va avea un raport performanta/pret bun, mai ales ca se zvoneste ca noul dispozitiv va veni cu un ecran de dimensiune mare si hardware actualizat.

CITESTE SI:  Apple are nevoie urgent de un furnizor de displayuri OLED, in afara de Samsung

Apple a avut ceva succes de cand a lansat produse mai ieftine. iPhone XR si succesorul sau, iPhone 11, au dominat vanzarile de smartphone-uri si s-au vandut mai bine decat variantele mai scumpe. Ce parere ai despre asta? Crezi ca ar fi indicata lansarea unei tablete iPad Air cu pret mai accesibil de la Apple?