fbpx

Ce performanta uriasa va avea viitoarea consola Xbox puternica a Microsoft

Ce performanta uriasa va avea viitoarea consola Xbox puternica a Microsoft

Microsoft Corp. a dezvaluit duminica consola sa Xbox performanta de generatie urmatoare – cunoscuta ca Project Scarlett – care se va lansa destul de curand.

Se spune ca aceasta va fi mai puternica decat Xbox One X. Dispozitivul va fi mai puternic decat One X si va fi propulsat de un cip AMD. Asa a spus compania americana Microsoft la o conferinta din Los Angeles.

Se presupune ca Xbox One X ar trebui sa fie una dintre cele mai puternice console de jocuri disponibile in ziua de azi. Aceasta poate reda jocuri la rezolutie 4K, ceea ce este destul de impresionant daca iei in considerare cat de multa putere necesita rezolutia 4K.

CITESTE SI:  Ce pret are noul monitor de gaming al LG

Totusi, mai tarziu in acest an consola puternica de generatie viitoare va determina ca Xbox One X sa para o gluma. La EA 2019, Microsoft a detaliat viitoarea consola puternica care se mai numeste si Project Scarlett in cadrul companiei.

Detaliile exacte despre dotari nu sunt clare, dar Microsoft declara pe site-ul sau ca acel dispozitiv va folosi un procesor AMD personalizat, RAM GDDR6, un SSD de generatie urmatoare.

CITESTE SI:  Pokemon GO aduce se pare venituri de 10 milioane de dolari pe zi

Astfel, noua consola va fi de 4 ori mai puternica decat actuala Xbox One X. De asemenea, compania Microsoft se mandreste cu faptul ca dispozitivul de generatie urmatoare va fi capabil sa ruleze jocuri la 120 de cadre pe secunda.

Dar ramane de vazut daca cele 120 de cadre vor putea fi mentinute tot timpul si daca vor putea fi oferite numai la rezolutie scazuta. Vestea buna pentru gamerii care asteapta cu nerabdare noul Xbox e ca consola companiei Microsoft se va lansa in curand.

CITESTE SI:  Aplicatia Yahoo Mail pentru Windows 10 se inchide saptamana viitoare

De asemenea, detaliile despre pret ar trebui sa fie dezvaluite atunci. Pe langa faptul ca Microsoft a promovat noua consola Xbox puternica, compania a dezvaluit si ca jocul Halo Infinite va fi lansat impreuna cu Project Scarlett.