fbpx

Ce tableta Google are defecte hardware

Ce tableta Google are defecte hardware

O anumita tableta a companiei Google din Statele Unite pare sa aiba o fiabilitate indoielnica. O stire de AndroidPolice sustine ca cativa utilizatori au observat ca fisierele lor se comuta in modul read-only, iar unii sustin ca acesta e un defect al memoriei flash.

Daca este vorba despre acest defect hardware, atunci inseamna ca Google nu va putea remedia defectul tabletei Pixel Slate printr-un update software, iar acest dispozitiv va fi inutil.

Postarile de pe forumurile de asistenta Google indica faptul ca mai intai va exista o perioada de defecte mai neinsemnate, cum ar fi pictograme care se estompeaza in gri si aplicatii care se blocheaza.

CITESTE SI:  Samsung ar fi de vina pentru pretul mare al lui iPhone 8

Acestea defecte hardware se vor accentua, iar orice actiune de a scrie in memoria flash va esua, impiedicand utilizatorii sa lanseze aplicatii si sa descarce fisiere. Stirea sustine ca repornirea sau resetarea din fabrica pot remedia defectele hardware doar pe termen scurt.

CITESTE SI:  Cum e NVIDIA Titan RTX - placa grafica cu pret de 2500 de dolari

Tableta Pixel Slate a companiei Google din Statele Unite a fost lansata cu fanfara, dar, din pacate, nu prea a avut priza la public. Tableta Google cu sistem de operare Chrome OS avea un pret similar cu un iPad Pro ultra-premium sau cu un Surface Pro ultra-premium care poate inlocui PC-urile obisnuite.

Modelul de baza al Google Pixel Slate a avut un pret de doar 599 de dolari, dar pretul ajungea pe la 1000 de dolari daca optai pentru specificatii mai avansate si pentru o tastatura.

CITESTE SI:  Cum sunt si ce preturi au noile laptopuri Microsoft Surface Laptop

Din pacate, desi aceasta tableta era eleganta, softul nu era de calitate. O parte dintre aceste defecte au fost remediate cu update-uri software, dar a existat un motiv pentru care compania Google din SUA a inceput sa vanda tableta high-end si tastatura ca pachet de 549 de dolari anul trecut, inainte ca tableta sa fie scoasa de pe piata.