fbpx

Ce numar de locuinte au cumparat o a doua consola de jocuri Nintendo Switch in ultimul an

Ce numar de locuinte au cumparat o a doua consola de jocuri Nintendo Switch in ultimul an

Compania Nintendo din Japonia a dezvaluit cate locuinte din lume au cumparat o a doua consola de jocuri Nintendo Switch, intr-un an de zile pana pe 31 martie. Pandemia a avut un rol important in a-i determina pe gameri sa cumpere o a doua unitate Switch in locuinte.

Nintendo a dezvaluit investitorilor ca, intr-un an de zile pana pe 31 martie, aproximativ 20% dintre unitatile Switch au fost vandute locuintelor care aveau deja o astfel de consola.

CITESTE SI:  Din ce tara sunt primele doua cele mai rapide supercomputere din lume

Asta inseamna aproximativ 5,8 milioane de unitati, conform Gamasutra. Exista cateva motive posibile pentru asta. Pandemia, desigur, i-a determinat pe mai multi oameni sa joace jocuri video anul trecut, asa ca familiile au jucat in lockdown jocuri video pe console separate.

Unii oameni au cumparat un Nintendo Switch Lite pentru a-l folosi exclusiv ca consola de jocuri in miscare, in timp ce consola de jocuri standard Switch e andocabila.

Si poate unii au cumparat o a doua consola de jocuri Switch in locuinte si ca modalitate costisitoare de a trece peste defectiunile Joy-Con-urilor unitatilor anterioare.

CITESTE SI:  Opinie despre filmul sud-coreean "The Age of Shadows" (2016)

“In viitor, ne asteptam ca necesarul de sisteme multiple per locuinta va creste”, a declarat presedintele Nintendo, Shuntaro Furukawa. “Pe regiune, cresterea semnificativa a vanzarilor e inca constanta in Asia si credem ca exista loc pentru o crestere suficienta a cererii in Europa si in Statele Unite, avand in vedere dimensiunile acelor populatii”.

CITESTE SI:  Asa poate reveni SUA la normal dupa coronavirusul Wuhan

Dar nu e clar daca vanzarile vor fi afectate in viitor de faptul ca pandemia se reduce. Oricum ar fi, se crede ca compania Nintendo din Japonia va lansa in acest an o consola de jocuri Switch imbunatatita, iar multi proprietari actuali s-ar putea sa fie interesati de acest upgrade.

Presedintele Nintendo a tinut sa precizeze ca compania inca se confrunta cu un deficit de aprovizionare si cu probleme de productie.