fbpx

Ce pret trebuie sa platesti pentru a juca jocul Tetris 99 al Nintendo offline

Ce pret trebuie sa platesti pentru a juca jocul Tetris 99 al Nintendo offline

Tetris 99, un joc battle royale gratuit pe care il puteai juca online cu un abonament Nintendo Switch Online, are acum un DLC cu plata care adauga moduri offline pe care le puteti juca. DLC-ul Big Block pare destul de cool, iar pretul perceput de Nintendo nu e foarte mare.

Cumparand Big Block DLC, vei primi doua noi moduri care pot fi jucate offline. Modul CPU Battle iti permite sa joci offline Tetris 99 cu adversari virtuali, in timp ce modul Marathon iti permite sa joci offline versiunea clasica a Tetris.

CITESTE SI:  Primele jocuri de smartphone Nintendo vor fi disponibile in mod gratuit

Nintendo a lansat Tetris 99 ca joc gratuit de jucat pentru consola Switch, dar exista un schepsis. Era disponibil numai membrilor Switch Online, ceea ce a insemnat ca cei care doreau sa joace jocul trebuiau sa aiba calitatea de membri ai Switch Online.

Dar nu mai e cazul, avand in vedere ca Nintendo le permite acum jucatorilor sa joace jocul offline, iar pentru asta jucatorii vor trebui sa plateasca un pret de 9,99 de dolari.

CITESTE SI:  Ce model de Samsung Galaxy Note 9 este mai popular decat altele

Compania Nintendo a confirmat ca lanseaza o componenta cu plata pentru Tetris 99, Big Block DLC. DLC-ul de 9,99 de dolari aduce doua noi moduri. Modul CPU Battle le permite jucatorilor sa joace cu alti 98 de adversari virtuali, in timp ce modul Marathon este doar versiunea clasica a jocului Tetris.

Ambele moduri sunt disponibile offline, asa cei care care vor sa le joace nu vor avea nevoie sa aiba un abonament Switch Online. Modul CPU Battle functioneaza mai mult sau mai putin in acelasi fel ca versiunea originala.

CITESTE SI:  Ce streamer pleaca de la Twitch si vine la Facebook

Fiecare jucator concureaza cu 98 de adversari (virtuali) in jocul companiei Nintendo, iar succesul sau in curatarea randurilor si in castigarea insignelor poate accelera infrangerea rivalilor.

Singura diferenta majora cu modul offline este ca jucatorii vor lupta impotriva jucatorilor virtuali AI, nu cu oamenii. DLC-ul Big Block al jocului Tetris 99 este acum disponibil pe Nintendo eShop la un pret de 9,99 de dolari.