fbpx

Ce nou tip de ecran ar putea folosi consola de jocuri Nintendo Switch Pro

Ce nou tip de ecran ar putea folosi consola de jocuri Nintendo Switch Pro

Conform unei noi stiri, compania Nintendo din Japonia are de gand sa foloseasca un nou tip de ecran pentru viitoarea consola de jocuri a sa care s-ar putea numi Nintendo Switch Pro. Se crede ca noua tehnologie de display va veni cu anumite imbunatatiri.

Datorita faptului ca actuala consola de jocuri Nintendo Switch poate fi folosita pe TV, presupunem ca oamenii nu prea au acordat atentie sau i-a preocupat calitatea ecranului de pe consola.

CITESTE SI:  De ce primul smartphone pliabil Samsung ar putea costa 2000 de dolari

Desi s-ar putea sa nu fie neaparat cel mai bun ecran, este adecvat pentru majoritatea gamerilor. Cu toate acestea, compania Nintendo din Japonia spera sa imbunatateasca displayul pentru un viitor model de consola de jocuri.

Au existat discutii despre faptul ca compania japoneza va crea o versiune “Pro” a Switch si, conform unei stiri de Economic Daily, Switch Pro va veni cu un ecran mini LED.

Stirea sustine ca acest display va fi aprovizionat de la Innolux, iar astfel compania Nintendo din Japonia si-ar putea reduce dependenta de companii de displayuri precum Sharp si JDI.

CITESTE SI:  Ce companie a fost cumparata de Apple si de ce

Ecranele mini LED devin in voga in ziua de azi si sunt considerate alternative la cele OLED. S-a vehiculat ca companii precum Apple doresc sa foloseasca noua tehnologie de display pentru produse viitoare.

Pentru cei nefamiliarizati, ecranul mini LED este un hibrid intre tehnologia LCD si cea OLED. Noua tehnologie poate oferi un contrast imbunatatit si o autonomie imbunatatita, ceea ce este excelent pentru consola de jocuri Nintendo Switch care poate fi folosita si in modul portabil.

CITESTE SI:  Scanerul facial al lui iPhone 8 functioneaza intr-o milionime de secunda, se pare

Ce parere ai despre asta? Crezi ca compania din Japonia va folosi intr-adevar un ecran mini LED pentru viitoarea consola de jocuri a sa care s-ar putea numi Nintendo Switch Pro? Crezi ca din acest motiv va creste pretul consolei Switch Pro?