fbpx

Ce nou joc VR ravnit a anuntat Valve

Ce nou joc VR ravnit a anuntat Valve

La doi ani si noua luni dupa ce a anuntat ca va construi trei jocuri VR (de realitate virtuala) – un numar pe care compania Valve nu a reusit sa-l ia in considerare in istoria sa – compania Valve a anuntat un nou joc care se bazeaza pe VR.

Nu exista in acest moment prea multe detalii despre acesta, cu exceptia unui tweet de la Valve care vorbeste despre jocul VR Half-Life: Alyx in cauza.

Dar ceea ce se stie e ca vom afla mai multe joi, posibil de pe conturile de social media ale companiei. Insa Alyx se refera aproape cu siguranta la cel mai apropiat aliat al protagonistului Gordon Freeman din Half-Life 2, si anume Alyx Vance.

CITESTE SI:  Ce zice Huawei dupa ce i s-a interzis sa mai foloseasca Android

Daca esti unul dintre multii jucatori care si-au dorit si sperat la un Half-Life 3, o sa fii incantat de cele ce urmeaza. Asta pentru ca compania Valve a anuntat oficial un nou HF.

Dar, din pacate, nu e vorba despre jocul Half-Life 3 pe care toti l-au asteptat. In schimb, Valve a anuntat Half-Life: Alyx bazat pe VR. Detaliile cu privire la acest joc sunt limitate, dar compania a declarat ca va dezvalui mai multe detalii joia care vine.

CITESTE SI:  De ce va produce Dyson masini electrice in Singapore

Cu toate acestea, pe baza celor mentionate de companie, va fi un nou joc VR, dar va trebui sa asteptam pana joi daca dorim sa aflam mai multe detalii. Acestea fiind spuse, faptul ca Valve se implica in VR nu e ceva nou sau surprinzator.

Compania a lucrat cu HTC la dezvoltarea castii VR HTC Vive, iar ultima data am auzit zvonuri care spuneau ca Valve ar putea lucra si cu Apple la dezvoltarea castii AR a companiei din Cupertino.

CITESTE SI:  Ce companie de smartphone-uri are cota de piata mai mare ca niciodata

Va fi interesant de vazut cum va fi Half-Life: Alyx, daca va fi un joc nou-nout, sau daca se va baza pe un joc Half-Life mai vechi, adaptat pentru VR. In orice caz, mai multe informatii ar trebui sa apara in urmatoarele zile. Atunci va dezvalui Valve cel mai nou Half-Life al sau.