fbpx

Ce joc video poti juca in Minecraft

Ce joc video poti juca in Minecraft

Minecraft este un joc video produs de compania Mojang si care acum apartine de compania Microsoft din Statele Unite. Conform unui anume utilizator de Reddit, acesta a reusit sa joace un anumit joc video pe un ecran din Minecraft. Exista anumite impedimente, dar chiar se poate juca in Minecraft.

Incercarea de a produce dispozitive care pot rula Doom s-a extins si la gadgeturile din alte jocuri. Un utilizator de Reddit a reusit sa joace Doom in interiorul Minecraft datorita unui mod dezvoltat recent – VM Computers – care poate rula Windows 95 in jocul video al Mojang.

CITESTE SI:  Smartphone-ul Samsung Galaxy A9 Pro e oficial - specificatii si pret

Trebuie sa comandati piesele de computer virtuale si sa plasati un fisier ISO in subfolderul potrivit. Si functioneaza. E chiar posibil sa ai ai o experienta Doom decenta, desi poate ca nu ai dori sa incerci un nivel ridicat de dificultate.

Exista unele compromisuri, in afara de faptul ca trebuie sa joci Doom pe un ecran dintr-un alt ecran. Nu va avea rata de cadre la care te-ai putea astepta, iar mod-urile in sine pentru Doom s-ar putea sa nu fie practice.

CITESTE SI:  De ce Nintendo Switch nu mai e pe stoc si nu se mai gaseste

De asemenea, poti uita de jucarea jocului video Minecraft in Minecraft in viitorul apropiat. Chiar si Windows XP sau Ubuntu Linux in acea aplicatie este cu lag, conform acelui utilizator de Reddit, ce sa mai vorbim despre un joc video destinat PC-urilor rezonabil de moderne!

CITESTE SI:  Ce defect de securitate din 2014 a reparat Samsung pentru dispozitivele sale

Totusi, aceasta e o dovada a flexibilitatii mod-urilor. De asemenea, se arata cat de performante au devenit PC-urile. Un joc video first-person shooter precum Doom care necesita toate resursele unui PC din 1993, acum are nevoie de doar o fractiune din acele resurse. Ce parere ai despre asta? Crezi ca e practic sa joci Doom pe un ecran din Minecraft? Sau crezi ca e un moft si ca nu are nicio utilitate reala?|