fbpx

Ce joc video de 90GB ajunge in Europa

Ce joc video de 90GB ajunge in Europa

O noua stire a dezvaluit faptul ca o anumita companie lanseaza in Europa o copie fizica a unui joc video de-al sau, joc video care va veni pe 10 DVD-uri si care ocupa circa 90GB de date. Lucru binevenit pentru cei cu conexiuni lente la internet. Pachetul pentru Europa include si un manual care din fericire este destul de cuprinzator.

Cand Microsoft Flight Simulator se va lansa pe 18 august, fanii din Europa ai seriei vor avea sansa de a cumpara o copie fizica a viitorului joc video. De obicei nu e nimic neobisnuit, dar de aceasta data jocul companiei Microsoft va veni in Europa pe 10 DVD-uri, insumand 90GB de date.

CITESTE SI:  Ce profit urias a generat Epic Games cu jocul Fortnite in acest an

Pachetul vine prin amabilitatea unui editor care se numeste Aerosoft si care a format un acord cu Microsoft pentru a distribui Flight Simulator in Europa. Cele 10 DVD-uri cu doua straturi vor contine 90GB de date din Microsoft Flight Simulator, inclusiv toate texturile si modelele de avioane prezentate in jocul video.

Adica 90GB de date pe care oamenii cu conexiuni lente la internet nu vor trebui sa le descarce. Nicio versiune fizica nu ar fi completa fara un manual.

CITESTE SI:  Intel acuza Qualcomm ca incearca sa "ucida" competitia

Din fericire, se pare ca jocul video Flight Simulator de 90GB al Microsoft va veni cu un manual stufos in Europa. Intregul pachet vine de asemenea cu un aspect interesant. La fel ca versiunea digitala a Microsoft Flight Simulator, vor exista editii multiple ale lansarii fizice. Achizitionarea editiei Flight Simulator de 130 de euro mai scumpe le va oferi oferi gamerilor acces la avioane si aeroporturi suplimentare.

Cu toate acestea, ambele vor veni pe 10 DVD-uri. Dupa cum mentioneaza Eurogamer, este greu de spus daca 10 DVD-uri (90GB) sunt un record cand vine vorba despre jocurile video lansate pe medii fizice.

CITESTE SI:  Gestul Apple pentru tanara al carei iPhone 6 a luat foc

Cand au cumparat unii jocul video “Gate 2: Shadow of Amn” al Baldur in anul 2000, acesta a venit pe 4 discuri. Merita mentionat faptul ca Flight Simulator de 90GB al Microsoft –  care se va lansa in Europa – ar incapea numai pe cateva discuri Blu-ray, dar faptul ca vine pe DVD-uri il face mai accesibil.