fbpx

La ce pot fi folositi ochelarii AR ai Apple

La ce pot fi folositi ochelarii AR ai Apple

Compania Apple din Statele Unite lucreaza de ceva vreme la niste ochelari AR (realitate augmentata). Conform unui brevet recent descoperit, compania Apple din Statele Unite s-a gandit la o intrebuintare pentru acest dispozitiv.

Conform zvonurilor, compania Apple din Statele Unite lucreaza la niste ochelari AR. Nu era clar la ce va folosi compania acesti ochelari, dar acum, intr-un brevet recent descoperit de AppleInsider, pare ca una dintre intrebuintarile acestui dispozitiv poate fi sporirea confidentialitatii pentru utilizatorii de iPhone-uri.

CITESTE SI:  Cand va ajunge un GTA 5 imbunatatit pe consola de jocuri PS5

In acest moment, de fiecare data cand ecranul iPhone-ului este pornit, oricine il poate privi si sa vada ce ai pe ecran. Exista unele folii de ecran care sunt concepute pentru a reduce unghiul de vizibilitate, dar noul brevet al companiei din Statele Unite indica faptul ca ochelarii AR vor putea oferi o solutie mai eleganta.

Practic, acesti ochelari AR ai companiei Apple, daca sunt purtati de utilizator, vor suprapune informatii de la iPhone. Asta inseamna ca, pentru toti ceilalti, ecranul iPhone-ului sau iPad-ului nu va dezvalui nimic, iar toate informatiile personale vor fi ascunse si vor fi vizibile numai prin acei ochelari AR.

CITESTE SI:  Asa arata smartwatch-ul revolutionar Oppo Watch

De asemenea, brevetul companiei americane Apple indica faptul ca utilizatorii vor putea continua sa interactioneze cu iPhone-urile sau iPad-urile ca de obicei prin atingerea ecranului sau a altor elemente din interfata, dar nimeni in afara de tine nu le va putea observa.

CITESTE SI:  Ce pret au noile casti wireless on-ear Razer Opus cu anulare activa a zgomotului

Nu e clar cat de bine se va descurca acest sistem in viata de toate zilele, dar pare o intrebuintare foarte interesanta si ar putea fi unul dintre modurile in care Apple va convinge publicul sa foloseasca dispozitivele purtabile. Ce parere ai despre asta? Au ochelarii AR ai companiei Apple din Statele Unite potential? Crezi ca oamenii ii vor cumpara?