fbpx

Ce alternativa la aplicatia de streaming de jocuri Google Stadia elimina Apple pentru iPhone-uri

Ce alternativa la aplicatia de streaming de jocuri Google Stadia elimina Apple pentru iPhone-uri

Desi dispozitivele cu sistem de operare Android sunt foarte capabile sa transmita prin streaming jocuri de pe aplicatia Stadia (serviciul de streaming de jocuri al Google), aceasta functie nu e inca disponibila pentru iPhone-urile Apple.

Recent, a aparut o alternativa pentru iPhone-urile Apple, si anume folosirea unui browser tert care le permitea utilizatorilor sa transmita jocuri Google Stadia pe iPhone, dar se pare ca acest lucru nu va mai functiona.

Intr-o confirmare pentru publicatia Vice, dezvoltatorul acelui browser pentru iPhone-uri, Zach Knox, a confirmat ca aplicatia sa, denumita Stadium, a fost eliminata din magazinul App Store pentru iPhone-uri al Apple.

CITESTE SI:  Cu ce lucru foarte important nu va veni iPhone 12, indica surse

Potrivit lui Zach: “Nu sunt ranchiunos cu privire la examinarea aplicatiei (consiliul Apple pentru examinarea aplicatiilor) pentru aceasta decizie. Sunt evident dezamagit si poate ca nu sunt de acord cu rationamentul lor. Au petrecut 3 saptamani la analizarea Stadium, asa ca, evident, au avut o discutie interna pe aceasta tema. Aceasta nu e o tirada #FreeStadium din partea mea”.

Zach isi exprimase anterior ingrijorarea cu privire la posibilitatea eliminarii acestei aplicatii de streaming de jocuri, dar parea destul de optimist ca poate nu va fi eliminata.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum e serviciul de streaming de gaming xCloud al Microsoft

“Presupun ca sunt destul de ingrijorat de faptul ca aplicatia este eliminata, dar nu vad niciun motiv pentru care ar trebui sa fie eliminata. E doar un browser web cu o bara de adrese ciudata”.

Acestea fiind spuse, putem pricepe motivele pentru care acea aplicatie a fost eliminata pentru iPhone-uri. Apple si-a relaxat regulile pentru App Store si permite serviciile de streaming de jocuri precum Google Stadia, dar numai daca acestea indeplinesc anumite cerinte care inca sunt destul de restrictive.

CITESTE SI:  Fornite genereaza venituri mult mai mari pe iOS pe zi acum

Anterior, s-a dezvaluit ca Microsoft ar putea lucra efectiv la o solutie de browser pentru serviciul sau de streaming de jocuri pentru iPhone-urile de la Apple. Dar avand in vedere eliminarea browserului tert Stadium, poate ca si browserul de streaming de jocuri al Microsoft va fi eliminat de Apple.