fbpx

Ce accesorii de gaming ar putea lansa compania IKEA

Ce accesorii de gaming ar putea lansa compania IKEA

IKEA colaboreaza cu compania UNYQ de dispozitive purtabile medicale pentru a lansa o gama de accesorii de accesbilitate pentru gaming. Se intampla ca UNYQ sa fie un startup care proiecteaza si vinde produse de accesbilitate, folosind imprimarea 3D pentru a crea membre protetice personalizate si bretele de sustinere pentru oamenii cu afectiuni precum scolioza.

IKEA, compania suedeza cunoscuta pentru mobilierul sau accesibil ca pret, se extinde. Adica in loc sa produca doar mobilier accesibil, IKEA vrea sa abordeze o varietate de stiluri de viata.

CITESTE SI:  De ce Sony a inscris consola de jocuri PS10 inca de pe acum

Recent, compania a anuntat planurile de a lansa mobilier robotic pentru apartamente mici, dar IKEA nu se opreste aici. Compania a mai anuntat recent ca va colabora cu UNYQ pentru a dezvolta accesorii de gaming pentru a imbunatati calitatea vietii pentru jucatori.

Nu, nu vom vedea mouse-uri si tastaturi de gaming cu brandul IKEA. In schimb, se pare ca compania doreste sa creeze accesorii de gaming pentru gamerii cu nevoi de accesbilitate.

CITESTE SI:  Ce pret urias are TV-ul 8K OLED de 88 de inci al LG

Potrivit lui Michael Nikolic de la compania suedeza IKEA, “E adevarat ca nu am observat mai devreme intregul potential al acestui grup si ca nu am analizat nevoile specifice ale acestuia la fel de mult pe cat ar fi trebuit. Exista multe mituri si neintelegeri cu privire la gameri. De fapt, este un grup de oameni de toate varstele, iar gamingul e chiar un job cu norma intreaga pentru unii dintre ei”.

CITESTE SI:  Cum iti va permite o companie aeriana sa-ti urmaresti bagajele digital

Pana in prezent, unele dintre prototipurile de accesorii de gaming create de compania suedeza IKEA includ butoane texturate pentru tastaturi, un suport (bungee) in care se prinde cablul de la mouse, dar si un fel de bratara care foloseste camera smartphone-ului tau pentru a scana circumferinta bratului pentru a se imprima 3D o bratara care se potriveste.