fbpx
Cati oameni inca joaca jocul Solitaire al Microsoft

Cati oameni inca joaca jocul Solitaire al Microsoft

Jocul Solitaire al companiei Microsoft din Statele Unite a fost lansat acum 30 de ani, in 1990. Compania din SUA sarbatoreste aceasta aniversare dezvaluind un record mondial in ceea ce priveste numarul de jocuri Microsoft Solitaire terminate intr-o zi.

Conform companiei din Statele Unite, se pare ca 35 de milioane de oameni inca il joaca online lunar, iar peste 100 de milioane de partide sunt jucate zilnic in lume.

Microsoft Solitaire a fost initial inclus ca parte a Windows 3.0 in 1990, conceput specific pentru a-i invata pe utilizatori sa foloseasca un mouse. Preluarea cartilor virtuale si plasarea lor necesita cunostinte de drag-and-drop, lucruri pe care inca le folosim.

CITESTE SI:  Cum a fost afectata Nintendo de cutremurul din Hokkaido, Japonia

Microsoft Solitaire, initial cunoscut drept Windows Solitaire, este unul dintre cele mai jucate jocuri din lume, deoarece a fost livrat in fiecare versiune sistemului de operare Windows de mai bine de doua decenii.

Asta inseamna ca jocul a fost livrat pe mai bine de 1 miliard de PC-uri. Acesta nu a mai fost oferit abia in sistemul de operare Windows 8 din 2012. Wes Cherry de la compania Microsoft din SUA a programat initial aplicatia, iar Susan Kare a conceput aspectul pachetului de carti original.

CITESTE SI:  De ce Apple ar putea dona 1000 de smartwatch-uri Apple Watch

Aplicatia companiei din Statele Unite este inca jucata activ in intreaga lume de milioane de oameni astazi. Aceasta chiar a fost inclusa in World Video Game Hall of Fame anul trecut. Compania Microsoft din Statele Unite a localizat jocul in 65 de limbi si este jucat in peste 200 de tari.

CITESTE SI:  Cum vor deveni laptopurile de gaming mai ieftine, datorita NVIDIA

Jocul companiei din Statele Unite a primit primul update important in 2012, iar acel lucru a coincis cu eliminarea Solitaire din sistemul de operare Windows 8 ca aplicatie independenta. Ce parere ai despre jocul Solitaire al companiei Microsoft din Statele Unite? Inca obisnuiesti sa-l folosesti chiar si in ziua de azi?