fbpx
Care gameri Fortnite vor avea gratuit un abonament Disney+

Care gameri Fortnite vor avea gratuit un abonament Disney+

Unii gameri ai jocului Fortnite al Epic Games vor avea gratuit un abonament de doua luni la serviciul de streaming Disney+. Doar gamerii Fortnite care indeplinesc anumite actiuni si care se afla in tarile eligibile.

Dupa cum informeaza publicatia The Verge, compania de gaming Epic Games lanseaza o promotie care ofera gamerilor gratuit doua luni de abonament la serviciul de streaming Disney+ daca cheltuiesc bani reali in jocul Fortnite.

Oferta acopera toate cheltuielile facute incepand cu 6 noiembrie pana la sfarsitul anului 2020, desi abia pe 10 noiembrie isi vor putea gamerii revendica abonamentul.

CITESTE SI:  Ce noi functii vor ajunge pe Windows 10 de la Microsoft

Codurile expira pe 31 ianuarie 2021. Aceasta promotie cu Fortnite si cu abonamentul Disney+ gratuit nu este disponibila in orice tara. Este limitata la 21 de tari, inclusiv SUA, Marea Britanie, Canada si parti intinse din Europa (Franta este o exceptia flagranta).

In Germania, abonamentul gratuit la acel serviciu va fi de doar o luna, iar utilizatorii Disney+ existenti nu sunt eligibli. Important de retinut, va trebui ca utilizatorii sa achite serviciul de streaming dupa perioada gratuita, daca nu anuleaza.

CITESTE SI:  Pokemon GO a fost interzis in Iran din cauza unor ingrijorari in ceea ce priveste securitatea

Disney isi indreapta atentia catre streaming, iar un promo in unul dintre cele mai indragite jocuri (in special un joc precum Fortnite cu legaturi cu Marvel) i-ar putea spori numarul de abonati.

Al doilea sezon al serialului The Mandalorian va contribui de asemenea la sporirea numarului de abonati ai serviciului de streaming Disney+. Intre timp, pentru compania de gaming Epic Games, aceasta promotie cu abonamentul  gratuit este un mod de a mentine gamerii Fortnite implicati, deoarece litigiul sau cu compania Apple din Statele Unite ii poate limita audienta de gameri.

CITESTE SI:  Ce pret ar putea avea noul nivel scump "Ultra" al Netflix

Ce parere ai despre parteneriatul dintre Epic Games si Disney+, in urma caruia gamerii Fortnite pot castiga un abonament gratuit la serviciul de streaming?