fbpx

Cat ocupa fisierele de sistem pe consola de jocuri Xbox Series X a Microsoft

Cat ocupa fisierele de sistem pe consola de jocuri Xbox Series X a Microsoft

Consola de jocuri Xbox Series X a companiei Microsoft din SUA vine cu un spatiu de stocare de 1TB. Cu toate acestea, poate ca acest spatiu de stocare nu va fi suficient pentru unii gameri, iar asta din cauza fisierelor de sistem.

Consola Xbox Series X a companiei Microsoft din Statele Unite va veni cu spatiu de stocare de 1TB. Poate parea suficient, dar s-ar putea sa fii surprins sa afli ca, potrivit GameSpot care a intrat in posesia consolei, 200GB din acel 1TB vor fi ocupati de fisierele de sistem.

CITESTE SI:  Cum poate ramane TikTok in SUA fara a se vinde

Asta inseamna ca gamerilor le va ramane 800GB pentru a-si instala jocurile. Deci, ce inseamna asta pentru gameri? Este suficient spatiul ramas de 800GB pe acea consola Microsoft?

Nu e clar, dar in general o multime de jocuri moderne din zilele noastre depasesc 100GB, ceea ce inseamna ca ai putea instala maxim 7 jocuri. Cu toate acestea, compania Microsoft din Statele Unite a dezvaluit anterior ca implementeaza o tehnologie in Xbox Series X care va face jocurile sa ocupe mai putin spatiu de stocare.

CITESTE SI:  Veste formidabila pentru utilizatorii Microsoft Office

Dar nu e clar cat de eficienta va fi respectiva tehnologie pe consola Xbox Series X a Microsoft. Daca esti genul care nu isi pastreaza jocurile odata ce le-a jucat pana la sfarsit, poate ca spatiul de stocare nu va fi o problema.

Cu toate acestea, pentru cei care isi pastreaza continutul de gaming, atunci spatiul de stocare s-ar putea dovedi problematic pe termen lung. Din fericire, exista modalitati de a extinde spatiul de stocare al consolei Microsoft folosind carduri, dar nu va fi ieftin.

CITESTE SI:  De ce cred unii ca Google strica browserele Microsoft si Apple, intentionat

Deci, daca nu esti dispus sa scoti niste bani pentru un card de extindere a spatiului de stocare pe consola Xbox Series X a companiei Microsoft din SUA, poate ca ar trebui sa fii mai cumpatat cu instalarile de jocuri. Ce parere ai despre faptul ca fisierele de sistem ocupa 200GB? 800GB e un spatiu de stocare suficient pentru tine?