fbpx

De ce Nintendo continua sa mentina consolele 3DS

De ce Nintendo continua sa mentina consolele 3DS

In cadrul unui eveniment in care s-au dezvaluit rezultatele financiare ale Nintendo, Shuntaro Furukawa a devenit noul presedinte al companiei. Ei bine, am aflat primele informatii despre planurile lui Shuntaro Furukawa pentru vechea consola Nintendo 3DS.

Cand Switch a fost oficial dezvaluita – consola fiind pozitionata drept consola care poate fi folosita in spatii interioare dar si in aer liber – multi s-au intrebat ce va insemna acest lucru pentru gama de console portabile 3DS a companiei.

CITESTE SI:  De ce Facebook i-ar putea plati pe editorii de stiri

Va fi aceasta abandonata in favoarea Switch? Poate ca acest lucru se va intampla in cele din urma, dar nu foarte curand. In cadrul unui eveniment in care s-au dezvaluit rezultatele financiare ale Nintendo, presedintele companiei, Shuntaro Furukawa, a precizat ca vor continua sa mentina gama veche.

Shuntaro Furukawa spune ca pretul este unul dintre motivele pentru care ei cred ca 3DS nu va fi inlocuita de Switch prea curand, avand in vedere ca cea veche reprezinta un punct de intrare pentru clientii care doresc sa intre in ecosistemul companiei.

CITESTE SI:  Windows 10 include acum protectie anti-trisat pentru jocuri

Potrivit lui Shuntaro Furukawa, “Nintendo 3DS se deosebeste de Switch prin caracteristicile sale, fiind o consola de jocuri care este usoara, ieftina si foarte portabila. Accesibilitatea ca pret este marele avantaj care deosebeste Nintendo 3DS de Switch. Nintendo 3DS are o pozitie proeminenta, avand in vedere ca produsul poate fi servit ca primul contact dintre companie si multi dintre consumatorii sai. Iar din acest motiv vom continua sa mentinem vechea gama”.

CITESTE SI:  Ce procent din internetul global consuma Netflix

Aceasta nu este prima data cand se vehiculeaza ideea inlocuirii consolei 3DS cu Switch, fostul presedinte Nintendo, Tatsumi Kimishima, declarand anterior ca compania va abandona vechea gama odata ce Switch devine o consola one-person-one-system. Ramane de vazut ce se va intampla in viitor cu vechea gama de dispozitive.