fbpx

Cand se defecteaza consola de jocuri Sony PS4

Cand se defecteaza consola de jocuri Sony PS4

Compania Sony din Japonia a lansat consola de jocuri PS4 acum cativa ani, iar pana acum nu era clar cand se defecteaza acest dispozitiv. Dar acum o anumita sursa a dezvaluit relativ cand anume se poate defecta.

Dispozitivele noastre electronice nu rezista pentru intotdeauna. Cu toate acestea, daca detineti o consola de jocuri Sony PS4, retineti ca in interiorul acestei console exista un fel de cronometru, adica acumulatorul ceasului dispozitivului.

Daca acumulatorul se defecteaza, se defecteaza si consola. Asta conform unei surse care a raspuns la un tweet de Does It Play, un cont dedicat prezervarii jocurilor video.

CITESTE SI:  De ce acesti membri ai unui grup de jocuri au fost arestati

Potrivit acelei surse, acumulatorul ceasului lui Sony PS4 e conectat la sistemul care ii impiedica pe gameri sa exploateze dispozitivul de gaming.

Cu toate acestea, problema e ca, din cauza acestei conectari, atunci cand acumulatorul se defecteaza, fisierele vor deveni inutilizabile fara o reconectare a serverului.

De asemenea, e posibil ca nici redarea discului nu va mai fi posibila. Din fericire, se poate monta un acumulator nou, dar din pacate exista unele ingrijorari ca, in viitor, daca compania japoneza Sony va inchide PSN, nu va mai exista un server la care PS4 se poate reconecta.

CITESTE SI:  Sony spune cand s-ar putea lansa consola PlayStation de urmatoare generatie

Deci consola de jocuri s-ar putea defecta ireversibil. Se pare ca compania Sony din Japonia ar putea lansa un patch care sa previna acest lucru, dar nu e clar daca se va decide sa-l lanseze sau nu.

CITESTE SI:  Cum ar putea fi asistentul virtual pentru consolele PlayStation

Nu suntem siguri ce durata de viata are acumulatorul dispozitivului Sony PS4, dar daca intentionezi sa pastrezi PS4 si sa joci jocuri pe aceasta consola de jocuri in anii urmatori, ia in considerare aceasta stire. Ce parere ai despre stire? Te gandesti sa nu cumperi consola de jocuri PS4 de la Sony pentru ca se defecteaza impreuna cu acumulatorul pentru ceas?