fbpx

Ce dispozitiv Panasonic recupereaza castile wireless pierdute pe sine in Japonia

Ce dispozitiv Panasonic recupereaza castile wireless pierdute pe sine in Japonia

Pierderea unei perechi scumpe de casti wireless pe sinele de metrou sau de tren a devenit o problema din ce in ce mai frecventa, dar compania Panasonic din Japonia are un dispozitiv pentru a le recupera de pe sine.

Lucrand cu grupul feroviar JR East din Japonia, compania Panasonic din Japonia a anuntat ca a dezvoltat un dispozitiv de aspirare fara cablu care poate capta castile wireless pierdute, potrivit Yahoo Japan, asa cum a remarcat initial The Verge.

CITESTE SI:  Filmul "Kill Me Please" este un cosmar pentru adolescenti si primul mare film de groaza al toamnei

Dupa cum a subliniat agentia de presa JiJi din Japonia, autoritatile feroviare folosesc de obicei un dispozitiv mecanic de culegere pentru a culege obiectele pierdute, cum ar fi pantofi sau diverse dispozitive.

Cu toate acestea, castile wireless pierdute pe sine sunt atat de mici incat se pot amesteca cu pietrisul si devin aproape imposibil de cules. Dar noul dispozitiv de aspirare al Panasonic foloseste tuburi care pot aspira castile wireless din spatii inguste, mentinandu-le la capatul tuburilor fara a le aspira in corpul dispozitivului de aspirare al Panasonic.

CITESTE SI:  De ce Twitter limiteaza numarul de conturi pe care le poti urmari pe zi

Grupul feroviar JR East din Japonia a declarat ca a avut 950 de incidente cu casti wireless in 78 de gari in perioada iulie-septembrie. Acestea trebuie sa fie culese dupa ultimele trenuri ale zilei, ceea ce e o sarcina “impovaratoare” fara acel dispozitiv al Panasonic, potrivit angajatilor.

Aceasta tendinta cu casti pierdute nu se limiteaza la Japonia. Este raspandita si in SUA, in special la New York, iar navetistii de acolo au reactii dintre cele mai diverse la pierderea acestor dispozitive. “Se intampla in orice moment”, a declarat un angajat MTA din New York pentru publicatia NT Post.

CITESTE SI:  Ce nu este serviciul de streaming de jocuri Stadia, conform Google

“Chiar saptamana trecuta a trebuit sa impiedic un individ sa coboare pe sine pentru a le recupera”. Ce parere ai despre aceasta modalitate a companiei Panasonic din Japonia de a recupera castile wireless pierdute pe sine?