fbpx

Cand s-ar putea lansa jocul GTA 6 al Rockstar

Cand s-ar putea lansa jocul GTA 6 al Rockstar

Conform unei surse din domeniul gaming-ului, s-a estimat cand anume s-ar putea lansa jocul GTA 6 al companiei de gaming Rockstar. Nu se va lansa foarte curand, conform acelei surse.

In urma popularitatii jocului Grand Theft Auto 5, gamerii din intreaga lume se intrebau daca va reusi compania Rockstar sa reproduca acest nivel de popularitate si cu GTA 6.

Cu toate acestea, daca sperai ca GTA 6 sa se lanseze curand, s-ar putea sa fii dezamagit. Asta pentru ca acest joc s-ar putea lansa abia peste cativa ani.

CITESTE SI:  Jocul Tetris i-ar putea ajuta pe cei veniti din razboi

Conform sursei Tom Henderson – ale carui predictii anterioare au fost destul de precise – GTA 6 se va lansa cel mai probabil in 2024 sau 2025. Asta inseamna ca abia peste cativa ani va aparea macar un trailer sau un anunt pentru joc.

Cu toate acestea, ceea ce mai inseamna acest lucru e ca atunci se vor fi implinit 12 ani de cand Grand Theft Auto 5 a fost lansat. Acesta e de fapt un interval foarte lung intre versiuni.

CITESTE SI:  Sony strange fonduri pentru victimele cutremurului din Nepal

Dar, ca sa fim cinstiti, Rockstar a mentinut jocul relevant in toti acesti ani cu GTA Online care le permite gamerilor sa joace cu functii multiplayer.

Cat despre motivul pentru care Rockstar nu lanseaza GTA 6 mai devreme, conform lui Henderson, Rockstar se concentreaza asupra sanatatii angajatilor sai si incearca sa nu duca la crearea unei culturi de munca in exces.

De asemenea, compania de gaming incearca sa se asigure ca aspectul jocului e cat mai interesant. Un alt motiv e ca Rockstar a stabilit sa lanseze jocul pentru consolele de urmatoare generatie si, avand in vedere actualul deficit de console, Rockstar isi aloca un ragaz, ceea ce ar fi cumva logic.

CITESTE SI:  Jocul "Age of Empires: Definitive Edition" a fost lansat. Cu ce vine nou

Oricum ar fi, nu s-a confirmat inca nimic oficial. Ce parere ai despre asta? Esti fan al francizei Grand Theft Auto? Esti super-entuziasmat cu privire la GTA 6?