fbpx

Bisnitarul care a generat 40.000 de dolari pe saptamana vanzand console de jocuri PS5

Bisnitarul care a generat 40.000 de dolari pe saptamana vanzand console de jocuri PS5

Desi compania Sony din Japonia a impus limite privind cumpararea de console de jocuri PS5, pentru a reduce bisnita, exista un bisnitar care a reusit sa genereze 40.000 de dolari intr-o saptamana, vanzand dispozitive PS5 de la Sony.

Conceptul de bisnita consta in cumpararea de produse ravnite, iar apoi revinderea lor la suprapret. Acest lucru se bazeaza pe produse foarte dorite care fie nu prea pot fi procurate, fie au o natura limitata.

Lucrul acesta e valabil si pentru consola de jocuri PS5. Compania Sony se chinuie sa satisfaca intreg necesarul pietei in acest moment. Din acest motiv, bisnitarii s-au gandit ca pot exploata acest lucru.

CITESTE SI:  Sony Mobile nu se va mai concentra la fel de mult pe piete ca India, China si Statele Unite

De fapt, conform unei stiri de Business Insider, un anumit bisnitar de console de jocuri PS5 – care se autointituleaza Mark F – a reusit sa obtina 221 de dispozitive PlayStation 5. Bisnitarul a vandut, de asemenea, aceste console pentru 1000 de dolari fiecare.

In prima saptamana a vanzarilor sale, a reusit sa genereze 40.000 de dolari. Profitul sau la sfarsit ar fi de cam 100.000 de dolari, avand in vedere ca consola de jocuri Sony PS5 are in mod normal un pret de aproximativ 500 de dolari.

CITESTE SI:  Cum au reusit niste elevi din Japonia sa participe la serbarea de absolvire

Asta inseamna ca, dupa ce isi epuizeaza inventarul, va genera un profit estimat de 100.000 de dolari. Conform stirii, bisnitarul care a generat 40.000 de dolari pe saptamana a reusit sa anuleze limitarile impuse de Sony privind utilizarea robotilor.

CITESTE SI:  Sony Xperia J1 Compact editia Metal Gear Solid V The Phantom Edition a fost anuntat

Sony a incercat sa nu ofere bisnitarilor o oportunitate, permitand clientilor sa cumpere doar o consola PS5 per locuinta, dar se pare ca acest lucru nu a functionat.

De exemplu, s-a raportat recent ca un grup de bisnitari au reusit sa obtina 3500 de console de jocuri Sony PS5. Presupunand ca le vor vinde la un pret de 1000 de dolari, ar obtine un profit de peste 1 milion de dolari.

Facebook