Cum poti juca jocul Sonic the Hedgehog in AR cu un tatuaj

Cum poti juca jocul Sonic the Hedgehog in AR cu un tatuaj

Capturarea de Pokemoni imaginari este singura experienta pe care multi dintre noi au avut-o cu AR. Am urmarit toti Pokemonii, dar acum ne dorim sa incercam altceva, cum ar fi sa jucam un joc clasic in realitate augmentata, cu un tatuaj pe piele. Intr-un fel. Acest tatuaj AR pe piele iti permite sa joci  “Sonic the Hedgehog”.

Tehnologia realitatii augmentate este destul de interesanta. Am vazut cum aceasta poate fi utilizata cu succes in jocuri precum Pokemon GO si cum poate fi utila pentru a crea noi experiente pentru cumparatori.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce tehnologie noua va folosi noul joc mobil Minecraft al Microsoft

Asta pentru ca utilizarea tehnologiei AR le permite cumparatorilor sa “incerce” un lucru inainte de a-l cumpara, indiferent ca este vorba despre haine, ochelari si chiar mobilier.

Ei bine, probabil intr-un cadru mai mult de nisa, gamerul Olo Sabandija a decis sa creeze un tatuaj AR care, atunci cand este scanat de un smartphone, va lansa jocul “Sonic the Hedgehog”.

Jocul Sonic the Hedgehog in sine nu poate fi jucat (jucatorii pot numai sa determine personajul sa sara), iar in acest moment in actuala forma tatuajul afiseaza numai unul dintre nivelurile din jocul.

CITESTE SI:  VIDEO: La 24 de ani, s-a gasit un secret fara trisari pentru Doom 2

Vorbind pentru Nerdist, Olo Sabandija a dezvaluit ca jocul Sonic the Hedgehog cu tatuaj poate fi modificat pentru a putea fi jucat. “In teorie, cred ca pot crea unul care se poate juca, dar sunt inca la cateva tutoriale online distanta de asta si ar trebui sa fie un titlu precum Arkanoid sau Space Invaders unde te poti misca in stanga si in dreapta si probabil in jos. Pot determina ca toate laturile D-pad sa fie interactive, dar activarea partii de sus fara a declansa si lateralele va duce la imposibilitatea jucarii majoritatii jocurilor”.

CITESTE SI:  VIDEO: Capabilitatea de rezistenta la apa a lui Moto G (2015) a fost filmata

Trebuie sa recunoastem ca treaba cu Sonic the Hedgehog si cu tatuajul e destul de interesanta. De asemenea, este o idee destul de inedita si arata potentialul tehnologiei AR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *