fbpx

Acest serviciu al Microsoft isi va dubla pretul

Acest serviciu al Microsoft isi va dubla pretul

Compania Microsoft a anuntat ca un anumit serviciu de-al sau isi va dubla pretul, de la 4,99 de dolari la 9,99 de dolari. Chiar si asa, acea platforma va continua sa fie destul de rentabila pentru utilizatorii sai. Majorarea va avea loc pe data de 17 septembrie.

Anul trecut, compania Microsoft din Statele Unite a extins Xbox Game Pass, practic l-a adus pe PC-uri. Serviciul a fost in beta de atunci, iar Microsoft percepea 4,99 de dolari pe luna pentru accesarea serviciului, ceea ce era destul de ieftin.

CITESTE SI:  Aceste smartphone-uri s-ar putea incarca numai wireless

Cu toate acestea, se pare ca compania a decis sa dubleze acest pret. Conform unui anunt de la compania americana Microsoft, Xbox Game Pass pentru PC isi va dubla pretul pe 17 septembrie, pretul ajungand la 9,99 dolari pe luna. Inca e destul de rentabil.

De asemenea, compania americana Microsoft subliniaza ca actualii abonati se vor bucura in continuare de costul de 4,99 dolari pe luna pana la urmatoarea facturare.

CITESTE SI:  Smartphone-ul Android Go Samsung Galaxy J4 Core e oficial - specificatii

Asa ca, daca nu te-ai inscris la Xbox Game Pass inca, poate ar trebui sa te inscrii daca doresti sa economisesti cativa dolari. Cresterea preturilor nu vine ca o surpriza, deoarece 4,99 dolari parea ca este ceva prea bun ca sa fie adevarat.

Dar avand in vedere ca serviciul e intr-un fel de stadiu beta, avea logica ca Microsoft sa perceapa initial acest pret imbietor, pentru a-i incuraja pe gameri sa incerce serviciul.

CITESTE SI:  Ce cip incredibil ar putea avea viitorul iPhone 12 al Apple

Pentru cei care nu sunt familiarizati, Xbox Game Pass este practic un fel de Netflix pentru jocuri. Jucatorii abonati la serviciu vor putea accesa o biblioteca de jocuri si le pot juca oricand doresc.

Versiunea Xbox Game Pass pentru PC a Microsoft vine si cu un abonament de baza EA Play care are in mod normal tot un pret de 4,99 de dolari. Deci practic platesti 4,99 de dolari pentru doua servicii.