fbpx

In ce imprejurari a luat foc masina Tesla Model S in Hong Kong

In ce imprejurari a luat foc masina Tesla Model S in Hong Kong

O masina electrica Tesla Model S a luat foc intr-o parcare din Hong Kong, a informat Apple Daily. Din fericire, nimeni nu a fost ranit in incident. Cauza incidentului din Hong Kong nu a fost imediat cunoscuta.

Masina electrica a ars timp de 30 de minute in parcare, iar totul a fost surprins de camerele de supraveghere de acolo. Pompierii din Hong Kong au avut nevoie de 45 de minute pentru a stinge focul.

Masina electrica era o Tesla Model S versiunea de putere duala de 85kWh, ceea ce nu parea sa explice ce a provocat focul. Ca reactie la o solicitare din partea Reuters, compania Tesla a refuzat sa comenteze. Reuters nu a putut contacta proprietarul autoturismului electric din Hong Kong sau sa obtina secventa camerei de supraveghere cu privire la incident.

CITESTE SI:  La asta va renunta browserul Edge al Microsoft dupa 2020

Abia a trecut o luna de cand o masina Tesla Model S a luat foc aparent fara motiv intr-un parc auto din Shanghai. Rezultatele anchetei privind acel incident nu au fost inca dezvaluite public, iar acum se pare ca un incident similar a avut loc in Hong Kong.

CITESTE SI:  Tara in care se fura console de jocuri PS5 prin Amazon

O alta Tesla Model S a luat foc in timp ce era intr-o parcare. Conform stirilor locale, masina electrica a inceput sa scoata fum, iar mai tarziu a inceput sa ia foc, la circa a jumatate de ora dupa ce a fost parcata.

Modul in care acumulatorii au luat foc pare asemanator cu incidentul din Shanghai. Acest incendiu a fost stins dupa aproape 45 de minute. Pompierii au fost chemati de un gardian care a observat fum iesind de sub autoturismul electric Tesla Model S.

CITESTE SI:  De ce noile casti Pixel Buds ale Google ar putea fi mai bune decat cele AirPods ale Apple

Proprietarul din Hong Kong al masinii electrice a spus pentru presa ca si-a incarcat masina Model S la o statie Tesla Supercharger in dupa-amiaza acelei zile, inainte de a o lasa in parcarea din complexul sau de apartamente.

Masina electrica care a luat foc nu se incarca atunci cand era parcata. Tesla nu a raspuns imediat la acel incident. Mai tarziu, compania a lansat un update software pentru autoturismele Model S si X, in urma incendiului din Hong Kong.