fbpx

Unii ar trebui sa se mai uite in plm in DEX, ca nu fie idioti

Unii ar trebui sa se mai uite in plm in DEX, ca nu fie idioti

Uneori, ceea ce spun da nastere la confuzii, pentru tampiti penali poate (bine ca astia nu sunt foarte numerosi). Dar nu-i neaparat vina mea ca apar confuziile, ci mai mult a celor cu creierul vraiste, niste mancatori cronici de … asa… care n-au un vocabular mai dezvoltat decat il are o primata inferioara, care nu vor sa atinga un DEX de teama ca musca, sau care au niste nume pe FB de zici ca-s portavioane: “Distrugatorul”, “Terminatorul”, “Fermecatorul”…

Si care nu inteleg din context ce semnificatii au unele cuvinte. De exemplu, cand am zis aici “poporani” nu m-am referit la preoti (desi “poporan” inseamna si “enorias”), ci la oameni din popor, obisnuiti, simpli, samd.

CITESTE SI:  Care tara a lansat prima centrala nucleara plutitoare din lume

Cum e vedeta fosta păstoriță de la Vocea Romaniei careia in urez traditionalul si in ton cu Sarbatorile: “Sa-mi bag picioarele in muzica ei!”

Nu m-am referit la preoti, pentru ca nu-s in p**a mea Antena 1 Observator ca sa primesc comenzi de la americani ca sa defaimez Biserica Ortodoxa Romana pentru ca nu accepta casatoriile intre homosexuali si nu lasa Romania sa se duca de rapa cu totul!

Are cineva impresia ca valul continuu de denigrari asupra BOR din mass-media a aparut asa, pur si simplu? Chestiile astea nu sunt la intamplare, foarte probabil sunt parte din niste jocuri dubioase la nivel inalt.

SUA incearca sa legalizeze peste tot in lume casatoriile intre ticniti (de parca drepturile homosexualilor ar fi principala prioritate in lume, cu atatia oameni care mor de foame in lumea a treia).

CITESTE SI:  CEO-ul Google vorbeste despre lansarea motorului de cautare pentru China

BOR nu cedeaza si inca se tine tare ca sa nu se duca naibii familia traditionala din cauza ragaliilor de LGBT-isti cu paradele lor infecte si deplasate (le tolerez orientarea, dar sa-mi bag picioarele in ei si in paradele lor de scrantiti la cap)!

Totusi, astia de la Observator n-au luat in vizor numai BOR! Pe langa BOR, astia intretin un val sistematic de denigrare si asupra medicilor. Numai in mass-media din Romania auzi ca nu stiu care medic e vinovat ca nu a operat bine pe nu stiu care om care a murit in urma operatiei.

CITESTE SI:  Sesiune Q&A 27 - Ce cred despre medicii din Romania

Numai in Romania medicul e primul scos vinovat pentru orice. Cine mortii ma-sii sa mai vrea sa profeseze ca medic in Romania?! Poate ca schema asta e parte din planul de distrugere (intentionata) a tarii al mai-marilor si mai-marilor statului! Planul prin care oamenii bine scoliti o sa se care in vest si prin care vor sustine economiile altor tari.

Asta pe langa lichelele, analfabetii, agramatii si culegatorii de trufe cu 4 clase care formeaza strainilor o imagine negativa despre romani in strainatate si ne umplu de respect, clienti inraiti de Western Union, sclavi pe plantatiile din Sicilia – si nu mai stiu de pe unde – lepre de care tara se poate foarte bine lipsi…