fbpx

Irina Rimes se crede vedeta la Vocea Romaniei

Irina Rimes se crede vedeta la Vocea Romaniei

Cine-o mai fi adus-o si pe Irina Rimes in juriu, nu pot sa-mi dau seama. Dar poate e o schimbare de strategie de la coiosii astia de la PRO: s-au decis probabil sa coboare stacheta (care si-asa nu era prea inalta), sa nu mai fie atat de PRO si sa aduca in juriu dudui provinciale, obtuze, agramate si neclaxonabile, ca, deh, poporanii dau bine pe sticla si genereaza audienta.

PRO-ul o fi aflat asta cu Las Fierbinti. Apropo, daca toti ruralistii ar fi cum sunt cei din Las Fierbinti, sa-mi bag picioarele daca in Romania nu ar fi Living Hell!

CITESTE SI:  Sesiune Q&A 32 - Cea mai buna retea mobila din Romania, in opinia mea

Irina Rimes: obtuza agramata in Republica Moldova, celebritate in Romania. Mi se pare mie sau Romania a devenit tara rebuturilor din Basarabia? Se vede de la 1 kilometru distanta ca nu o duce extraordinar de bine capul pe femeiusca, e atat de aeriana incat parca e umpluta cu heliu.

Scoate din ea numai frivolitati si are niste opinii de sa-mi dau singur capete in gura si suturi in cur. Parca isi spune parerile despre prestatiile concurentilor ascultand in casca ce-i zice un mucos de clasa a doua orb si surd in acelasi timp.

CITESTE SI:  De ce OnePlus 7 Pro ar putea fi cel mai rapid smartphone Android

Conventia sociala pe larg acceptata imi permite sa iau… la un pic de misto… (prin imagini care sunt ca 1000 de cuvinte si care au mai mare efect decat un roman de 50 de pagini) astfel de persoane in scop acuzator, caricatural si de indreptare, sperand ca aceste cazuri nu-s reprezentative pentru toata populatia tarii.

Nu m-ar mira daca fufa doar se preface ca-i necultivata, ca joaca la cacealma si ca e unul dintre acei oameni care doar practica la greu vorbitul si logoreea fara niciun fel de gandire sau filtrare. Da, exista unii care cred ca gandirea e nociva pentru sanatate.

CITESTE SI:  Smartphone-urile OnePlus 8 si Pro. Preturi si specificatii

Daca e adevarat mitul, atunci Irina Rimes ar trebui sa fie sanatoasa tun si sa traiasca cel putin 200 de ani! Se vede ca duduia gafeuza cu apucaturi provinciale nu are niciun fel de stres si ca nu traieste absolut deloc in mintea ei. Unii ar da orice sa poata reusi asta.