fbpx
Sesiune Q&A 73 - Ma consider un blogger experimentat

Sesiune Q&A 73 – Ma consider un blogger experimentat

Ma pasioneaza gamingul?

Acum nu m-as cataloga pasionat de gaming. Anterior, oarecum. Inainte de a-mi insusi preocupari mai importante (cele profesionale) care mi-au scurtat radical timpul liber, eram oarecum pasionat de jocuri. Dar nu eram precum razgaiatii din ziua de azi pe care ii cuprinde ticneala de la Fortnite.

Parerea mea despre jocuri acum e ca sunt contraproductive, iti irosesc timpul si energia, iar sansele de a-ti construi o cariera ca gamer sunt aproape nule. Eu n-as fi capabil sa devin gamer profesionist.

Dar un Counter-Strike tot mai joc ocazional (foarte rar), iar asta doar in scop recreational si pentru ca se poate juca multiplayer in retea. Componenta asta de multiplayer ma fascineaza la shootere.

CITESTE SI:  Care sunt cele 36 de jocuri clasice care nu au aparut pe PlayStation Classic

Un alt joc multiplayer pe care il jucam e Scribble It. E un joc interesant, in sensul ca se poate juca online. Presupune conceperea unui desen pe baza unui cuvant oferit doar cate unui jucator la un moment dat, iar misiunea celorlalti e sa afle despre ce cuvant e vorba, pornind de la desen.

Desenatul era in timp real pentru toti din grup, asta era partea beton. Dar am dezinstalat jocul pentru ca uneori il puteam deschide, iar alteori nu.

De unde perseverenta de a munci la canalul DojoVlog in fiecare zi?

De n-as fi fost pasionat de subiecte, n-as fi fost chiar atat de determinat. Nici eu, nici echipa mea. Numai cei care sunt pasionati muncesc orice ar fi.

CITESTE SI:  Ce noi accesorii speciale de gaming are Razer si ce preturi au

DojoVlog e un demers pe termen lung, nu preconizez rezultate fabuloase foarte curand, mai ales pentru canalul meu franat. Iar pe unii care incarca niste ineptii de vlogguri si intr-o ora genereaza mii sau zeci de mii de vizualizari (fara ca macar sa merite) nu-i consider foarte determinati.

Pentru ca pe ei ii stimuleaza gandul ca garantat vor genera vizualizarile astea. Determinat esti cand muncesti la ceva indiferent de orice.

CITESTE SI:  Un politician din Rhode Island vrea o taxa pe jocurile video violente

Ma consider un blogger experimentat?

Experimentat, da. Inspirat, nu. As fi preferat mai degraba sa fiu inspirat decat experimentat, ca in primii ani de blogging. Articole care captiveaza apar cand esti inspirat, pentru ca intervine pasiunea.

Experienta inseamna sa stapanesti la perfectie sau aproape la perfectie modul de exprimare (in redactare de articole) in romana. Sau engleza, depinde de caz. Eu personal, studiez engleza de doua treimi din viata.

Sa nu mi se conteste competenta mie sau echipei mele, deci. Oricum, experienta e importanta, dar fara pasiune, ciuciu articole care captiveaza. Ca nu poti captiva prin cratime.