fbpx

Sesiune Q&A 61 – Parere despre Elon Musk

Sesiune Q&A 61 - Parere despre Elon Musk

Parere despre D. S. (senatoarea exclusa din Parlament de AUR)

N-o sa divulg numele exact, pentru a nu expune public acea persoana si pentru a-i mentine un grad de anonimat. Asa cum detest sa fiu expus si sa mi se expuna aiurea in mod public viata mea privata, asa ma gandesc si la altii.

In privinta parerii, e pozitiva. Intotdeauna intr-o tara corupta si care e infestata cu tradatori, daca cineva cinstit e vocal si incomod, acel cineva e criticat de mass-media si de secaturile din clasa politica, de regula fara vreo baza solida. In Statele Unite, un exemplu de om cinstit si incomod ar fi Donald Trump.

In Romania, un exemplu ar fi Vadim Tudor. In Romania asta e musai sa apara la conducere niste oameni patrioti, fermi si cinstiti si care sa impuna legile oneste cu severitate. Nu niste slugi si obedienti pe care ii intereseaza doar ciolanul si propriul buzunar. Faptul ca acea senatoare a fost exclusa din Parlament de AUR inseamna ca si partidul asta de tinichele s-a sclavagit si vandut. Acelasi partid de politicieni infecti si capete de grebla ca partidele de pana acum.

CITESTE SI:  Fara vaccin. Medicii din care tara dezvolta un medicament pentru coronavirusul Wuhan

Parere despre Elon Musk

Elon Musk e cel mai bogat om din lume la ora actuala, daca nu ma insel. Si CEO-ul Tesla si SpaceX. Hmm… parere. Ce parere sa am… Pai, dintre toti miliardarii care au ocupat prima pozitie in clasament, Elon Musk e omul cel mai in masura sa se afle pe prima pozitie in clasamentul bogatilor.

Pentru ca e un vizionar. Si munceste “every waking hour”, cum a dezvaluit el. Am citit undeva ca a existat o vreme in care muncea 22 de ore pe zi. Mi se pare cam absurd, doar poate ca de fapt nu e 100% imposibil.

CITESTE SI:  Ce inseamna shadow ban si de ce Twitter a fost acuzata ca-l practica asupra unor conturi

Nu-l apreciez pe Elon Musk pentru ca e omul cel mai bogat din lume, ci pentru volumul lui de munca si pentru ca e un vizionar. Companiile lui, Tesla si SpaceX, ghideaza umanitatea spre viitor.

In viitor, masinile cu motor pe combustie vor disparea si vor fi inlocuite probabil in totalitate de masini electrice, cum ar fi de la Tesla. Iar SpaceX intentioneaza sa planteze oameni pe Marte.

Asta e viziune. Si asta apreciez eu, nu aspectul financiar al lui Elon Musk. Eu sunt genul care uraste banii, dar pretuieste libertatea. Dar fara bani, nu ai libertate.

Am fost folosit de unii si am cumparat diverse lucrusoare pentru cei mai apropiati. Nu m-ar fi deranjat daca respectivii oameni n-ar fi niste pieze rele.

CITESTE SI:  Ce companie a cumparat serviciul Flickr

Si pentru ca detest sa se creada si sa se exagereze despre mine ca castig milioane de euro (cum delira cineva in nebunia sa), o lamurire: e completamente neadevarat.

Nu castig milioane de euro si punct! Nici pe departe. Cand apar speculatii de genul fara fundament, oamenii toxici nu intarzie sa apara in jurul meu. Nu sunt nici macar pana la 10% din glezna lui Elon Musk la capitolul venituri.

Elon Musk e adevaratul vizionar, el detine ditamai fabricile auto in SUA, China si Germania. E si normal ca veniturile comparate sunt ca de la cer la pamant. Nici macar viitorul magazin online nu ma va propulsa la nivelul lui Elon Musk, sa fim seriosi.