VIDEO: Vezi masina Tesla care circula cu soferul dormind la volan

Vezi masina Tesla care circula cu soferul dormind la volan

Un internaut din SUA spune ca a vazut pe cealalta banda cum o masina Tesla mergea de una singura, in timp ce soferul si pasagerul dormeau. Internautul spune ca conducea pe autostrada 90 cand a observat un autoturism Tesla cum se deplasa cu soferul dormind la volan, in jurul orei 15.

Internautul Dakota Randall privea uluit inainte de a-si scoate telefonul pentru a inregistra video momentul. Acesta a inceput sa claxoneze soferul si pasagerul masinii pentru ca acestia sa se trezeasca, dar spune ca nu a functionat deloc.

CITESTE SI:  Android 9.0 Pie a fost lansat. Cu ce functii noi vine

Internautul estimeaza ca a condus alaturi de masina Tesla intre 45 de secunde si un minut inainte de a accelera si a-i lasa in urma pe cei doi care dormeau.

Un clip video bizar de pe Twitter a dezvaluit cum un sofer si pasagerul dormeau intr-o masina Tesla cu modul Autopilot pornit. Aceasta stire a devenit cunoscuta cand un internaut (Dakota Randall) a incarcat clipul video intr-un tweet.

Dakota a descoperit aceasta intamplare la Newton Corner, Massachusetts, Statele Unite. Acesta credea ca trecea pe langa o masina Tesla obisnuita. Evident, nu era cazul.

CITESTE SI:  Cum e noua masina pe hidrogen Toyota Mirai

Internautul a capturat un clip video in care soferul masinii Tesla poate fi vazut dormind la volan, alaturi de pasager. Acesta a spus pentru NBC10 Boston ca a incercat sa-i trezeasca claxonand, dar ca nu a functionat.

El a mai adaugat: “M-am uitat si am vazut ceea ce credeam ca este o persoana care doarme la volan si mi-am zis ca nu poate fi adevarat. M-am mai uitat o data si am fost sigur ca soferul dormea bustean”, spune Dakota pentru NBC10 Boston.

CITESTE SI:  Cati bani le ofera Lyft oamenilor care renunta la masini pentru o luna

Desi masinile Tesla pot fi foarte bune la conducerea autonoma cu modul Autopilot pornit, compania recomanda ca soferul sa fie atent si in niciun caz sa doarma la volan. Deci, chiar daca intamplarea este nostima, este si una primejdioasa.

Sursa imagine: Flickr.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *