fbpx

Sesiune Q&A 53 – Cu cine voi vota la alegerile parlamentare

Sesiune Q&A 53 - Cu cine voi vota la alegerile parlamentare

De ce inca mai public imagini cu mine

Pai initial n-am avut rezultate concludente cu privire la trafic, incercand cate un aspect fizic diferit. Nu cred ca am deranjat vreun vizitator, ca nu oblig vizitatorul sa-mi viziteze imaginile. Il oblig doar sa-mi vizioneze clipurile sau sa se aboneze la Newsletter :).

Care ar fi dupa mine topul de portrete personale pe care le detest?

Topul ar fi incomplet, ca unele imagini nu le mai am stocate. Pai, dupa preferintele mele, cea mai detestata imagine cu mine e asta. Detest portretul ala. Pe locul al doilea in topul celor mai detestate (de mine) portrete ar fi asta.

CITESTE SI:  Facebook va verifica fotografiile si clipurile video pentru a combate stirile false si farsele

Pe locul al treilea pe podium, la categoria bronz, ar fi asta. In schimb, unul dintre portretele agreate de mine e acesta. Caci iluminarea era OK. Desi fotografiile au fost in intregime facute cu telefonul si incarcate pe Dojotech.ro cu telefonul.

Cu cine am de gand sa votez la alegerile parlamentare?

Alegerile parlamentare vor avea loc parca in decembrie. Dar nu voi vota, ca nu prea are rost. De ce sa-mi irosesc timpul? Cu cine sa votezi in tara asta?

CITESTE SI:  Ce sunt fotografiile 3D pe care Facebook le suporta acum

Cu PNL? Cu marionetele alea pro-restrictii si controlate de globalistii papusari – aia cu interese dincolo de alea nationale? Globalisti care acum lucreaza Romania prin guvernantii si curveturile PNL.

Sa votezi cu USR-Plus? Cu alianta asta cel mai probabil formata si finantata de niscaiva agentii de informatii din alte tari din Europa? Cu Pro Romania care se duce pe p**a?

Sau cu AUR care se pretinde anti-sistem? Au oamenii senzatia ca AUR e partidul viitorului in Romania? Si astia-s niste pervertiti care si-au vandut principiile.

Initial AUR era de partea romanilor si avea cuvinte acide la adresa clasei politice. Dar au fost cumparati si ei, ca securismul din Romania lucreaza. Iar cuvintele acide de la AUR s-au rarit.

CITESTE SI:  Nikon isi inchide fabrica de camere din China, da vina pe smartphone-uri

Mai degraba as vota acum cu pesedeii. De ce? Pentru ca Ludovic Orban a declarat anterior despre PSD ca e anti-Europa. Uniunea Europeana e o organizatie corupta care lucreaza la ordinele globalistilor, pentru a eroda identitatile nationale europene.

Si cam orice inseamna normalitate. Ce poate fi acum mai recomandat decat un partid impotriva curentului asta infect si decadent care se propaga din Vest?