fbpx

Acest soft nu va ajunge pe aceste smartwatch-uri Fitbit

Acest soft nu va ajunge pe aceste smartwatch-uri Fitbit

Compania Fitbit producatoare de smartwatch-uri are un nou soft pentru ceasurile sale inteligente. Din pacate, nu toate smartwatch-urile acestei companii vor fi eligibile pentru noul update. Cele care nu sunt eligibile nu vor putea beneficia de noile functii.

Speram ca nu te asteptai sa obtii cel mai recent soft Fitbit pentru smartwatch-ul tau Versa 2. Dupa cum indica publicatia 9to5Google din Statele Unite, softul Fitbit OS 5.0 gasit pe Sense si Versa 3 nu va fi disponibil pentru Versa 2 si smartwatch-urile mai vechi.

CITESTE SI:  Cum va sustine Uber soferii pentru a cumpara masini electrice in Londra

Noul update a fost dezvoltat exclusiv pentru noile dispozitive purtabile ale companiei, a precizat Fitbit, acel soft fiind optimizat pentru ecranele lor noi si pentru noua tehnologie de difuzor.

De asemenea, dezvoltatorii de aplicatii nu pot distribui o singura varianta a unei aplicatii optimizate atat pentru vechile smartwatch-uri, cat si pentru cele noi, dar acestia pot lansa variante diferite de aplicatii pentru ceasurile inteligente diferite.

CITESTE SI:  Ce pret are Galaxy A6 si alte noi dispozitive ieftine Samsung

OS 5.0 include o noua modalitate de navigare prin interfata, cu modificari care beneficiaza de ecranele de inalta rezolutie, cum ar fi un font nou si o grafica imbunatatita.

Noul soft poate rula aplicatii mai vechi, dar acestea vor trebui sa ruleze intr-un mod de compatibilitate. Acest compromis nu este surprinzator, avand in vedere amploarea update-ului.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce va produce Apple pentru coronavirusul Wuhan

Chiar si asa, nu este o perspectiva palpitanta daca detii un ceas inteligent Fitbit mai vechi. Softul smartwatch-ului tau vechi s-ar putea sa fie deja depasit in doar un an.

Desi acesta va functiona asa cum s-a intentionat initial, nu vei avea acces la noi functii, functii la care utilizatorii de ceasuri inteligente Apple, Google (care cumpara Fitbit) sau Samsung au acces.