fbpx

Sesiune Q&A 5 – Un gen de seriale preferate

Sesiune Q&A 5 - Un gen de seriale preferate

De ce ii desfiintez pe oameni si spun ca sunt imbecili, asa si pe dincolo?

Sa nu dea vina acei oameni pe mine! Karma e de vina, iar eu sunt doar instrumentul Karmei. Cine se tine de capul meu si imi creeaza neplaceri, plateste. La Gadea e alta treaba (karma indirecta). Angajatii lui imi creeaza neplaceri, Gadea plateste.

Ce actori preferati am?

Liam Neeson, Tom Cruise, Brad Pitt, Will Smith, Ken Watanabe, Jackie Chan, Jet Li, Richard Gere, Ben Affleck, Leonardo diCaprio. Sa treci prin fata lor la cinematograf e un sacrilegiu. Astia-s numai actorii, nu m-a intrebat inca nimeni despre actrite.

Un gen de seriale preferate?

De comedie, in general, dar cu umor din ala inteligent, cum ar fi “Doi barbati si jumatate” (nu m-ar deranja nici serialele thriller si horror – daca exista). Clar nu cretinatatile de seriale indiene in care indienii stiu doar sa se laude cu cat de bogati sunt.

CITESTE SI:  Sesiune Q&A 51 - Parere despre Spotify

De ce in serialele indiene e vorba aproape intotdeauna despre familii bogate? Pentru ca indienii sunt ai naibii de complexati ca sunt saraci si vor sa arate lumii patura sociala inalta din India.

La ei, patura de sus e egala cu patura de mijloc de la noi. Acolo, daca ai un harb de masina de la Tata Motors (un mare producator local de rable pe roti de acolo) esti considerat aproape putred de bogat!

Am fost silitor in scoala?

Contrar asteptarilor, nu eram chiar genul care era tot timpul cu burta pe carte, dar mai tarziu m-am schimbat. Nevoia te invata!

CITESTE SI:  Serviciul de streaming care s-ar putea extinde la jocuri video

Care e canalul meu de televiziune preferat si cel mai putin preferat?

Nu prea am timp sa ma uit la televizor si cred ca am mai zis-o undeva! Nu prea am canale preferate (aproape toate-s mizerii), dar am multe canale pe lista neagra! Pe langa binecunoscutele antene, una dintre cele mai mari porcarii care mi-au fost date ochilor sa vada e National TV – o mare adunatura de imbecili!!

De fapt, e unul dintre cele mai mari barloguri de imbecili care exista in audiovizualul romanesc!! Printre astia se numara si VOCEA care nareaza promourile la niste tampenii de seriale indiene de pe acel post, voce despre care am impresia ca-i regele imbecililor de acolo!

CITESTE SI:  Google: Ca parolele, intrebarile de securitate nu sunt foarte sigure

Nu am zis de ce sunt imbecili? Pe langa faptul ca sunt imbecili pentru ca asa i-a fatat Mama Natura din pacate pentru noi, mai sunt imbecili si pentru ca se tin scai de capul meu. Are cineva impresia ca-mi lipseste o doaga cand zic asta? Dati o raita pe la ei ca sa vedeti despre ce vorbesc ei zi de zi ca niste mori stricate!

De ce am un ochi mai deschis decat celalalt?

“Buna” intrebare. Banuiesc ca nu la culoare se referea, ci la marime. Nu sunt basist, era un semn cu ochiul catre cineva din apropiere :))). Dar adevarul e ca sunt si basist.