fbpx

Sesiune Q&A 39 – Am avut o inteligenta precoce?

Sesiune Q&A 39 - Am avut o inteligenta precoce

Cu ce ocazie au fost schimbate imaginile de la rubrica Goodies

Am primit reclamatii legate de incalcarea Copyright-ului pentru imagini. Nu mi-e clar exact cine sunt ei, dar sigur nu erau conationali. Pe 5 aprilie au venit reclamatiile.

Incepand cu 10 aprilie am inceput sa fiu mai grijuliu cu imaginile pe care le incarc pentru rubrica Goodies. Aveam eu anterior o idee ca e doar o chestiune de timp pana sa apara reclamatiile.

Ieri, ca masura de precautie, toate imaginile din Goodies (de dinainte de 5 aprilie) pentru care nu aveam drepturile de utilizare au fost eliminate si schimbate.

Unele imagini credeam ca erau in regula, desi nu erau. Rubrica Goodies era neglijata in privinta respectarii Copyright-ului, fata de celelalte. Inca ne ocupam de restul rubricilor, mai e nevoie de luni de zile. Copyright-ul e ca o ruleta. Poti risca sa folosesti imagini pentru care nu ai drepturi si sa speri ca nu vei fi gasit.

CITESTE SI:  Cum arata robotul InSight de pe Marte din spatiu dintr-un satelit

Am prezentat semne de inteligenta precoce si timpurie?

Sa clarific: nu sunt un geniu, doar ca ma pricep la multe lucruri. Ca sa fii numit geniu trebuie sa treci printr-un test de masurare a IQ-ului care sa ateste asta. Altfel, totul e o supozitie.

Si pana la urma, ce e inteligenta? Inteligenta poate avea mai multe sensuri, sute de ani mintile luminate nu s-au putut pune de acord ca sa ajunga la o definitie concreta pentru cuvantul “inteligenta”. Desi pentru opusul acestui cuvant s-a gasit atunci definitie.

CITESTE SI:  S-a dezvaluit cam ce continut va avea Disney+

Nu excelez eu la memorie si la stocat informatii (ca volum) pe cat mi-as dori, dar excelez la sintetizat informatii si am spirit de analiza. Inteleg ideile complicate.

Nu retin eu o gramada de date, dar am perspicacitate. Am un rationament suficient de bun incat sa-i pot depista pe neghiobi. Neghiobii, nerozii si oamenii de nimic si jalnici sunt intotdeauna aia care se fudulesc cu mizeriile si cu prostia lor.

CITESTE SI:  Ce pret mic are camera mirrorless full-frame Canon EOS RP

Indiferent daca i-am porcait sau nu pana acuma, ca poate se mai catara vreun rapanos cu complex de inferioritate pe mine si inca nu-s pus la curent. Si oricat de “stupefiant” sau “tulburator” ar fi, n-am fost precoce. Dar se spune ca marile talente infloresc tarziu… :))))

Cat scot cu Dojotech.ro

Nu voi dezvalui “cat scot” cu Dojotech.ro. Nu cred ca asta ar fi o dovada de profesionalism si nici nu consider ca ar trebui sa fie subiect de interes. Dar ce pot mentiona e ca venitul provine in principal din colaborari de promovare, advertoriale si publicitate.