fbpx

Sesiune Q&A 37 – Pentru ce alti oameni de televiziune am stima

Sesiune Q&A 37 - Pentru ce alti oameni de televiziune am stima

De ce repet obsesiv cuvinte scatologice

Treaba sta in felul urmator: cand ma refer la unii, cuvintele astea scabroase imi vin firesc in minte si in firul gandirii – si le transpun. Nimic nou sub soare. Pentru ca in constient si in subconstient ii aseman pe acei oameni cu acele cuvinte scabroase pe care le folosesc. N-am cum altfel.

Asa cum unii nu pot zice doua cuvinte fara sa-l pomeneasca pe Satanel, asa nu pot eu sa nu folosesc cuvinte scatologice cand vorbesc despre unii dobitoci si nulitati (cu balivernele lor cu care isi dovedesc prostia). Ca o paralela, analele prostiei ii doresc.

Pentru care noi oameni de televiziune am stima acum

N-o sa dezvalui acest lucru, desi exista oameni integri (chiar si in curtea cu butuci a lu’ domn Profesor). Motivul e simplu: nu doresc sa generez atentie asupra lor. Daca as spune ca-l apreciez pe X-ulescu, acest X-ulescu ar intra in atentia tertipuristilor (lipsiti de integritate) din jurul lui si ar exercita asupra lui presiuni pentru ca nu e tertipurist la fel ca ei si pentru ca nu participa la calomniere (unii si-au si transformat emisiunile in bazar si in balci ieftin, cu catralioanele de plasari de produse.).

Am remarcat asta prea tarziu, dar asta e. Acum ca am ajuns in sfarsit la Evrika, de-acum inainte: daca vreau sa critic pe cineva, ii dezvalui numele; daca vreau sa laud pe cineva pentru integritate si altele, nu-i dezvalui numele. Simplu.

CITESTE SI:  Cat vrea sa plateasca Comcast pentru a prelua 21st Century Fox

Incearca unii de la TV niste tertipuri de genul: mizerie – “socant”, “alcool” – si mizerie. Acestia au impresia ca, daca strecoara un “socant” sau un “alcool” in discutie (inainte sau dupa mizerii), calomnia lor nu se mai valideaza drept calomnie.

E tertipureala maxima si asta. Ca ma deranjeaza pe mine cuvantul “socant” sau cuvantul “alcool”. Sa ma scuteasca. Si eu folosesc cuvintele astea intr-un fel, de ce m-ar deranja? Ma deranjeaza cei care folosesc “socant” sau “alcool”, dar doar in maniera de a masca o calomnie, nu folosite fara vreun scop tainic si obscur.

Astia o fi avand impresia ca sunt un sfant (nici blasfemiator nu-s) sau un prunc ingeras care falfaie din aripi si care s-a nascut ieri (n-ar fi primii). Condamn doar consumul excesiv perpetuu de alcool si ma enerveaza betivii care se trezesc dintr-o betie in alta.

Si nu prea folosesc eu cuvantul “socant”, dar folosesc oarecum sinonime ale acestui cuvant. “Socantul” nu-mi e rezervat mie, ci doar pentru tabloide si cancanuri; abia titlurile astea se pot numi clickbait, ca n-ai sa gasesti nimic socant acolo, e doar dileala.

Update 05.05: Sa nu se inteleaga in mod eronat ca apreciez antenele si antenistii in intregul lor, ci doar o parte dintre ei, in mod individual. Am comis in trecut (cand n-aveam dracii de acum pe ei) eroarea de a avea cuvinte de lauda la adresa unor productii de-ale lor si pentru ideile lor pentru acele productii.

CITESTE SI:  VIDEO: O reporterita TV confunda coduri de trisat pentru GTA 4 cu coduri militare secrete

Cica iUmor are umor. E o bufonorie. Aduc si platesc aia de la TV niste oameni ridicoli si cu psihicul instabil, cum ar fi un anume Gica Gavrila, ca sa-i supuna la zeflemea si ca sa-i puna la maneta (maneta fiind stabilita de dinainte pentru ei).

Unii dintre ei fiind din regiunea mea. Iarasi o incercare de a ma denigra si de ma asemui cu unii mascarici doar pentru ca se intampla sa provenim din aceeasi regiune. Super-metropola e si Bucurestiul asta… ce banc expirat! Fara talentele din restul tarii ar mai fi fost Bucurestiul ce e acum? Sa se documenteze tembelizionistii cu temeinicie, Romania a mai avut o Capitala.

M-am lecuit. Nu mai doresc sa laud succesul acelor productii. De-asta in ultima vreme au venit din partea mea doar critici pentru aceste productii.

De criticat Asia Express si unii concurenti, am criticat. De criticat iUmor si juratii, checked. De criticat Nebunii de la 11, checked. De criticat Acces Din Rect, checked.

De criticat prezentatorii de la Neata cu Razvan si Dani, checked. De criticat Un Show Cacacios, bifat. Si mai sunt, abia sunt la inceput. Asa ca sa nu li se urce la cap antenistilor, nu cred ca exista vreo productie de-a lor pentru care as avea un dram de cuvinte de lauda si preamarire acum. Ar fi sub demnitatea mea.

CITESTE SI:  Soferii sub influenta alcoolului din Ohio vor trebui sa instaleze Uber sau Lyft

Ce apare acum la TV e motivul pentru care nici n-ar trebui sa detii TV. Un TV e pentru minti inferioare, iti fura ani din viata (la propriu si la figurat). Te zgarie poluarea cu laturi mediatice pe timpan si pe globul ocular, mai ca te musca de ureche si gat.

Update 24.05: Fu*u-le alcoolul (sanitar) si steaua mortilor lor care sunt la butoane si pun in draci si obsesiv reclame de genul asta, ca sa ma enerveze. Ma enerveaza pentru ca incearca sa ma enerveze cu asta.

Desi le-am adus la cunostinta acum ani de zile faptul ca incearca sa ma enerveze cu reclame la alcool, ei continua si acum cu practica nepotrivita de a difuza astfel de spoturi publicitare in mod obsesiv.

Asta a ajuns televiziunea in ziua de azi: 10% dintre reclame sunt pentru alcool, 10% la hemoroizi (tot ca sa ma enerveze). Asa ajunge Romanica o natiune de consumatori si betivi 24 de ore din 24 care nu pot trai o saptamana fara, asa cum se cuvine la oamenii normali si responsabili. Sa ne mai uitam la TV.

Mai lipseau reclamele obsesive la tutun (ca sunt ilegale), ca reclame la fast-food avem deja din belsug. E o conspiratie: elitele lumii ne vor bolnavi, grasi, cu ficatul praf, cu colesterolul marit si fara hemoroizi. Bun venit pe planeta!