fbpx

Ce s-a intamplat cu un tanar care a jucat jocul PUBG prea mult

Ce s-a intamplat cu un tanar care a jucat jocul PUBG prea mult

Stim deja ca aproape nimic bun nu poate rezulta daca joci prea mult jocul PUBG sau orice alt joc. Trebuie sa creezi un echilibru intre gaming si celelalte aspecte ale vietii, ceva ce ar trebuie sa stie orice tanar.

Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat tulburarea de gaming ca fiind o boala, iar acum se pare ca PUBG se poate dovedi nociv pentru sanatate daca il joci prea mult timp.

Avand in vedere ca jocurile pot fi captivante si, in unele cazuri, extrem de adictive, este important sa luam pauze de la jocuri, sa ne plimbam si sa ne apucam de unele treburi.

CITESTE SI:  Masurile Facebook pentru suprimarea dezinformarii din jurul coronavirusului Wuhan

De asemenea, daca nu esti jucator profesionist, ar trebui sa-ti concentrezi atentia pe alte parti ale vietii tale, in afara de gaming. Din pacate, pentru un tanar din India, se pare ca atractia jocului PUBG a fost pur si simplu prea mare pentru a-l ignora.

Dupa ce tanarul a jucat jocul PUBG aproape nonstop timp de ceva vreme, a suferit un atac cerebral. Conform medicilor, acestia spun ca jucarea jocului PUBG prea mult timp a fost cauza trombozei din creier.

CITESTE SI:  Ce planuri mari are Foxconn pentru India

Informatiile indica faptul ca tanarul si-a simtit brusc bratul drept si piciorul drept amortite, dupa care a urmat atacul cerebral. Se spune ca tromboza e caracteristica mai mult persoanelor in varsta, dar se pare ca stilul de viata sedentar al tanarului i-a provocat tromboza mai devreme.

Acesta sarea deseori peste mese, ceea ce a dus la pierderea in greutate acuta, privare de nutritie si deshidratare, din cauza lui PUBG. Conform parintelui matern al tanarului care a suferit atacul cerebral, acesta juca PUBG de la ora 21 pana la ora 3-4 dimineata, dupa care punea pauza la joc pentru a merge la jobul sau part-time de livrare de ziare.

CITESTE SI:  Daca le oferi copiilor un smartphone, e ca si cum le-ai oferi un gram de cocaina. Spune un specialist

De asemenea, tanarul este student in al doilea an. Din fericire, povestea s-a incheiat intr-un mod pozitiv, tanarul care a jucat prea mult timp PUBG pana la atac cerebral revenindu-si si fiind externat din spital.

Sursa imagine: Flickr.com

Facebook