fbpx

Sesiune Q&A 27 – Ce cred despre medicii din Romania

Sesiune Q&A 27 - Ce cred despre medicii din Romania

Pe cine mi-as fi dorit ca presedinte al Romaniei la alegerile din 2019

Cum adica? Aveam noi pe cine alege? Si sa-l votam tot pe Klaus Iohannis, Inaltimea Sa penala cu sase case cumparate cica pe meditatiile la fizica? Nu ma incalzeste cu nimic ca nu e de la PSD.

A contribuit Klaus Iohannis cu ceva semnificativ pentru Romania? Doar a reprezentat tara in lume (numai asta i-a iesit, numai cu asta se lauda).

E adevarat ca la inceputul cretacicului, cand candida pentru prima oara la presedintia Romaniei, se vedea clar ca e onest, ca poate fi un presedinte altfel, ca doreste sa se implice, ca e pus pe treaba. Dar undeva pe traseu a fost corupt.

A fost strans cu usa si i-au fost corupte principiile (cum li se intampla multor onesti dupa ce ajung la varful Romaniei). A primit dispozitii sa nu se strofoace pentru Romania, Klaus Iohannis, stiind ca nu se poate impotrivi, s-a executat.

Acum incearca niste tertipuri, sa puna vina pe PSD pentru nepotismele sale. Zice ca PSD blocheaza nu stiu ce legi si impiedica dezvoltarea Romaniei, ca influenta PSD-ului trecut in opozitie n-a disparut.

CITESTE SI:  Camera lui Xperia Z3+ ar putea fi salvarea sa

O noua vrajeala dupa aia cu “Romania normala”. De parca toti politicienii PSD din tara aproba si au naravurile partidului. Nimic nu l-ar opri insa pe Klaus Iohannis sa castige un al treilea mandat, daca limita n-ar fi de maxim doua mandate.

Votantii lui (care se pricep la o laie) ar fi cata frunza si iarba, iar indecisii cu curul intre doua luntri (si cei care ar vota impotriva) ar fi mai putin numerosi. Orice-ar fi, pulimea doar se alege cu praful de pe toba.

O parere despre medicii din Romania

Nu ca as cunoaste cum e fiecare medic in parte in tara, dar unii dintre ei cam calca pe bec si au fumuri pe ei, din cele auzite. Nu-i intereseaza sa te insanatoseasca pana ce nu primesc preamarita spaga.

Poti foarte bine si sa treci la cele sfinte la usa lor. Daca spaga nu e, nimic nu e. Sau nimic nu se misca. Din nou, vorbesc din auzite si din ce-am vazut la stiri.

CITESTE SI:  De ce fostul presedinte american si-a deschis blog

N-am intalnit personal astfel de cazuri (ca n-am contact cu sistemul de sanatate), dar cu siguranta exista medici care, daca ar fi dupa ei, ar prefera sa vada cum ti se canta prohodul daca nu pot beneficia de pe urma ta.

Bai nene, s-a ajuns ca unii sa te opereze stiind ca degeaba te opereaza si ca mai ai trei zile de trait (ca plata tot primesc); te duci la spital la cabinetul lor, ei te trimit la mama naibii la cabinetele lor particulare pentru investigatii, sa cauti… ziua de ieri sau ceva de genul.

Nu toti medicii sunt de tipul asta, dar exista unii tralalache cam intr-o ureche care-s la egalitate cu ucigasii (ucigasi in halat) si care nu dau doi bani pe viata pacientilor.

Ma gandesc ca, vazand atatea boli, operatii, infirmi, ciungi, amputari, catastrofe si toate alea, unii medici se desensibilizeaza fata de chestiile astea, li se estompeaza empatia fata de pacienti iar gandul la spaguta – care misca deseori rotitele sistemului de sanatate ruginit – isi gaseste loc. Asta desi salariile le-au fost marite.

CITESTE SI:  De ce presedintele Donald Trump lucreaza pentru ca ZTE sa revina in afaceri

Sunt in conflict cu vizitatorii si internautii Dojotech?

Cu majoritatea nu, eu ziceam de un procent extrem de redus. Niste tarani (tarani la modul negativ), rasfirati prin tara si care sunt crescuti la țăruș si la curul nu mai zic cui.

Infoiatii secolului. Nici n-ar trebui sa-i bag in seama pe astia, ca le cresc egoul si n-as dori. Daca nu ma insel, unii sunt din Craiova. Si se cunoaste ce anormalitati exista pe ici pe colo in Craiova.

Acolo, unii parliti cu topoare si unghiere se cred viteji. Parca ar avea cineva vreo temere fata de oparitii si perpelitii astia.

Bine ca specimene din astea sunt doar niste anomalii acolo. Restul vizitatorilor beneficiaza de tot respectul dovedit pana acum si prin continutul de calitate inalta.