fbpx

Senatorii romani despre identitatea de gen

Senatorii romani despre identitatea de gen

Dupa cum a sunat din goarna, “sule” (calambur intentionat) si trambite presa autohtona, senatorii romani au trecut la schimbarea Legii Educatiei, una dintre rarele modificari binevenite din ultima perioada.

Au schimbat-o pentru a se interzice in scolile si universitatile din Romania orice referire la identitatea de gen. Initial, cand am citit stirea, mi se parea confuza.

Era destul de ambigua. E de bine sau de rau pentru transgenderi? Nu-mi era clar daca se interzice discriminarea asupra celor cu identitate de gen anormala si impotriva firii, sau daca se interzice identitatea de gen nefireasca.

S-a dovedit ca e impotriva lor. S-a interzis promovarea ideii ca omul poate avea un gen diferit de cel biologic. Faptul ca Romania se distanteaza de unele idei nefaste care se transmit in momentul asta in lume poate fi doar o veste buna.

CITESTE SI:  Cand e ziua de nastere a lui Cheryl? - problema de logica care a devenit virala

N-avem inca legalizate casatoriile intre doi posesori de fudulii sau intre doua posesoare de ovare, o veste buna si asta. O alta veste buna e ca nu li se permite pederastilor sa faca adoptii in Romania.

De asemenea, am avut referendum pe tema familiei traditionale, iar poporul roman a votat in mod covarsitor in favoarea acesteia, la fel, o veste fantastica. Si dovada ca majoritatea celor care au votat au fost suficient de “incuiati” si s-au ghidat suficient de strict dupa norme si traditii astfel incat sa nu voteze impotriva.

CITESTE SI:  De ce audienta Romanii au Talent a regresat

Inca o veste buna – iar asta poate fi vremelnica – e ca inca n-avem educatie sexuala in scoli. De ce vremelnica? Pai se lucreaza cu fervoare la cazane ca sa avem.

Asta mai lipsea, ca elevii romani sa fie distrusi moral prin inocularea educatiei “sanitare”… Ce invata elevii americani in Statele Unite le depaseste unora orice inchipuire. Tot felul de chestii neortodoxe si anormale, iar unii de pe la noi vor sa preia modelul asta de propaganda futencurista si in scolile noastre.

Asta-i prapastia in care unii doresc ca lumea sa ajunga. Ce mai conteaza firescul si normalitatea, familia traditionala si principiile? Lucrurile astea sunt supraevaluate si aduna praful de decenii. Acum suntem oameni moderni, ce pana noastra!

CITESTE SI:  Prima tara in care smartphone-ul pliabil Huawei Mate X s-ar putea lansa

Familia traditionala e elementul de care omul se poate agata si care e crucial pentru buna lui dezvoltare, pe langa institutiile de invatamant. Acum ca scolile din unele tari au fost corupte cu cursuri de fagotisti, a mai ramas familia traditionala de asaltat.

Daca s-a ajuns acum la “Parintele 1” si la “Parintele 2” (ca sa nu fie discriminate cuplurile de poponauti, sanchi), in loc de parintele matern si parintele patern, e clar unde vor unii sa ajungem: la parinti pederasti si la anormalitate. Se bun bazele dracoveniei asteia in lume de zeci de ani.